Najnovije

TOP 7 POZA ZA SEKS NA BRZAKA: Do žestokog orgazma u nekoliko minuta!

Obuzme li vas požuda, a nemate puno vremena - ne morate odustati od seksa. Važno je samo izabrati pravu pozu, jednostavnu za izvesti, a da garantuje dolazak do vrhunca u par minuta.

Ilustracija (Foto: printskrin)

1. Pseća poza na nogama

Ova poza slična je klasičnoj psećoj pozi, samo što se izvodi na stojećki. Žena se dlanovima osloni na zid ili sto, telo joj je pod uglom od, otprilike, 90 stepeni, a muškarac je iza nje.

- Ova poza je odlična, jer partner koji je iza ima slobodne ruke, bilo za diranje ili korištenje neke igračke kako bi oboje do vrhunca došli brzo, za nekoliko minuta. Ova poza je posebno dobra za stimulaciju G-tačke - objasnila je Alisia Sinkler, seksolog  i direktorka firme Le Wand & b-Vibe.

2. Sedeći zapetljaj

Radi se o pozi odličnoj ukoliko imate malo prostora za seks, na primer, u automobilu.

- Položaj je idealan za brzinski seks u vozilu ili na nekom drugom uskom prostoru gde ima mesta samo za sedenje. Ova poza zahteva vrlo malo pokreta, tako da nećete morati brinuti o zvukovima nameštaja i sličnog kada trebate biti tihi - kaže Sinkler.

Evo kako to izvesti: Muškarac sedi, a žena je na njemu nogama omotana oko njegovog struka. To će stvoriti više trenja uz pokrete gore-dole.

3. Ispod tuša

Žurite li na posao, a baš vas je obuzela požuda, brzinski seks ispod tuša savršen je izbor. Muškarac neka se nasloni na pločice, a žena mu se skroz približi, stavi jednu nogu uz njegovo telo i digne drugu koliko može. Samo, budite oprezni kod ove poze, jer je klizavo,  pa su moguće povrede.

4. Seks na stolu

- Ova poza zapravo se može izvesti na bilo kojoj ravnoj površini, recimo, na radnom stolu, perilici, sušilici, radnoj ploči u kuhinji... Žena sedi na uzdignutoj površini i raširi noge, dok muškarac stoji na podu. Jednom kaka uđe u nju, ona mu stavlja noge na ramena i dlanovima se pridržava za površinu ispod sebe - pojasnila je stručnjak za seks.

5. Pseća poza na stepenicama

- Ovom jednostavnom modifikacijom klasičnog psećeg stila, oba partnera kleče na stepenicama, a muškarac se nalazi na jednoj stepenici niže. Tako su savršeno poravnati i mogu se baciti 'na posao'. Osim toga, ima nešto super seksi u tome ako ste u tolikoj žurbi da ne stignete do spavaće sobe na krevetu - kaže Sinkler.

6. Dobra stara poza '69'

- To ozbiljno možete izvesti i na podu, krevetu, stolu... U ovom položaju nema akrobatskih poteza, te je jako jednostavna. Štaviše, '69' je položaj u kojem oboje dobijate i dajete zadovoljstvo u isto vreme, i tako sebi osiguravate brzi vrhunac.

7. Poza 'kašika'

- Ovo je odličan izbor za rano jutro, kada  morate ustati za posao, ali ipak imate nekoliko minuta za užitak. Oboje leže na boku, muškarac je iza nje, a u isto vreme dok penetrira, može se rukama igrati njenim bradavicama, klitorisom i drugim zabavnim mestima - objašnjava Sinkler.

Pogledajte OVDE koja 3 horoskopska znaka ne mogu da zamisle život bez jutarnjeg seksa.

Izvor: menshealth. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Seks u “Parovima”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA