Najnovije

LUNA SE SREDILA KAO PRE*I*KA! Htela da zavede Kijinog bivšeg muža?! A onda je usledio šok! Mića pokušavao da sredi situaciju! (VIDEO)

Sve oči uprte su u Lunu Đogani koja, kako se piše, ne zna da će njen bivši momak, Sloba Radanović ući u "Zadrugu 2". Ali, sudeći po njenom spremanju za ovo veče, blogerka nikada nije bila sređenija. 

Luna Đogani (Foto: Jutjub)

Luna je obukla plavi kostim, iz dva dela, koji je istakao njene obline, ali i grudi. Sate provodi pred ogledalom, zamišljena je i izleda da želi da sve bude na svome mestu.

 Ona je krenula sa ličnom higijenom, pa nastavila da se poliva bronzerima i parfemima, divila se samoj sebi i svojoj figuri. 

A ono što je nacija nestrpljivo čekala to se i dogodilo, njihov susret na imanju u Šimanovcima, gde je Sloba Radanović došao kao gost da zabavlja zadrugare u Imaginarijumu.

Ono što su se mnogi ljubitelji ovog rijalitija pitali jeste kako će izgledati ponovni susret pevača i njegove bivše devojke Lune Đogani, a na kraju ovu priliku su mogli i da vide kraj malih ekrana.

Sloba se prvo pozdravio sa takmičarima koji su mu prišli, a zatim je na bini počeo da peva. Vrlo brzo je u kazino stigla i Luna, međutim, bar ne na početku, ona se nije pozdravila sa Slobodanom, već je u društvu Mine otišla za šank kako bi kupila piće. NJoj su pritrčali pojedini ukućani kako bi je tešili jer je tada delovala tužno.

Na kraju, Sloba i Luna su se samo rukovali, što je takmičare pomalo i frapiralo, jer su očekivali možda srdačniji pozdrav bivšeg ljubavnog para.

Međutim, doživela je nervni slom kada, a Mića je sve vreme pokušavao da je uteši. 

Pogledajte OVDE šta je rekla napaljena Luna.

Izvor: Kurir, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Toma traži Lunu i psuje Mikija

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA