Najnovije

VULIN: Srbija treba da promeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji! Prijateljstvo sa Srbijom mora da se zasluži!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija treba da promeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji, jer u tim zemljama nema iskrene sagovornike ni prijatelje, jer su na skupštini Interpola podržale ulazak takozvanog Kosova u tu organizaciju.

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

- Pozivam predsednika Vučića da promeni odnos prema Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji i da im pokaže da se prijateljstvo sa Srbijom mora zaslužiti - smatra ministar Vulin, navodi se u saopštenju.

On navodi da su "Crna Gora i Severna Makedonija na skupštini Interpola podržale ulazak kosovskih narko kartela u policijsku organizaciju. Stale su na stranu Kosova svesne da time vređaju Srbiju".

- Ako nisu imali hrabrosti da glasaju protiv, mogli su da se uzdrže i pokažu da im je stalo i do onog što Srbija misli i oseća - komentariše ministar odbrane, Aleksandar Vulin, odluku bivših republika SFRJ da podrže ulazak tzv. Kosova u Interpol. 

- Nisu Crna Gora i Severna Makedonija glasale za Kosovo, one su glasale protiv Srbije. NJihovi glasovi nisu promenili odluku Skupštine Interpola ali treba da promene odnos Srbije prema njima. Predsednik Vučić u vladama Crne Gore i Severne Makedonije nema iskrene sagovornike a Srbija nema prijatelje - poručio je Vulin.

Šiptari spremali haos na Kosovu! Srećom, izgubili su u Interpolu! Pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandar Vulin o vojnoj vežbi “Vek pobednika”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA