Najnovije

TURSKA VOJSKA I POBUNJENICI KRENULI U NAPAD! Nova žestoka operacija na severu Sirije!

Turska vojska i njihovi pobunjenički saveznici pokrenuli su novu vojnu operaciju u severnom Alepu, danas, napadajući snage optužene za kidnapovanje i pljačku.

Sirijski pobunjenici (Foto: Jutjub)

Prema aktivistima opozicije u severnoj Siriji, turska vojska i njihovi saveznici iz Nacionalnog oslobodilačkog fronta (NLF) započeli su bezbednosnu operaciju unutar važnog grada Azaza u severnom Alepu.

Glavni cilj ove operacije je da se uhapse borci pobunjenika koji su iskoristili svoju poziciju za vršenje zločina na teritorijama kojima upravljaju.

Ova nova akcija turske vojske i njihovih saveznika u Azazu liči na njihovu prethodnu operaciju koja je bila usmerena na region Afrin.

Tokom operacije u Afrinu, turska vojska i njihovi saveznici uhapsili su desetine pobunjenika optuženih za zločine u ovom delu zemlje.

Pogledajte OVDE šta je sirijska vojska pronašla na Al Safi.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Početkom 2018. godine, turska vojska i njoj lojalni sirijski pobunjenici, pokrenuli su kolosalnu ofanzivu na severu Sirije iz pravca Turske sa jasnom namerom neutalisanja kurdskog elementa u ovom delu zemlje, pre svega u Afrinu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA