Najnovije

JEREMIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Vučić se sprema da prizna Kosovo, ova dva naprednjaka pregovaraju sa Prištinom (VIDEO)

Predsednik Narodne partije i jedan od lidera Saveza za Srbiju izneo je žestoke optužbe na račun SNS i Aleksandra Vučića tvrdeći da, uprkos protivljenju građana Srbije, nastavlja pregovore sa Prištinom o razgraničenju i ulasku tzv. Kosova u UN.

Vuk Jeremić (Foto: Jutjub)

Jeremić je u emisiji “Minut do 12” rekao da funkcioneri SNS Nikola Selaković i Marko Đurić vode direktne pregovore o pomeranju administrativne linije koja bi nakon potpisivanja sporazuma postala državna granica.

- Mene obeshrabruje činjenica da o bilo čemu ta dva čoveka pregovaraju, a kamoli o pitanju od tako velike važnosti – rekao je on.

Jermić je objasnio da će Ana Brnabić dobiti zadatak da potpiše taj sporazum po kome će se Srbija obavezati da neće sprečavati ulazak KiM u međunarodne institucije. On tvrdi da Vučić neće da ovo pitanje iznese na referendum, već će pre njegovog potpisivanja raspisati izbore-

- Raspisaće parlamentarne izbore i reći da “ukoliko ja i SNS dobijemo mandat građana potpisaćemo dokument koji će garantovati trajni mir na Balkanu - ako glasate za nas biće mir, a ako ne glasate za nas izbiće rat kako ne glasate izbiće rat” – rekao je Jeremić.

On je u emisiji izneo brojne optužbe zbog trgovine oružja sa Saudijskom Arabijom i pomoći srpskih privatnih firmi genocidu nad Jemenom, kupovinom avina Vlade Srbije, kontroli medija itd. Pogledajte video:

O eskalaciji sukoba u Donbasu čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA