Najnovije

MEDENICA BRUTALAN: Protiv koga rat!? Protiv krvave nemani Haradinaja s kojim još sedite u vladi, kojeg ste doveli na vlast!

Da vam je duše pitao bih vas gde će vam, no tog ste se “bremena” rasteretili prodavši je crnom đavolu, hulje, no, verujem da ste se i njemu ogadili- pakao je raj za vas!

Mihailo Medenica (Foto: Jutjub)

Piše: Mihailo Medenica

Dakle, plazma je ta crvena linija nacionalnih interesa i najskuplja srpska reč - tu je kap prelila čašu i sad ste odlučni da učinite…šta?!

Da umesto na presveto Kosovo i Metohiju jurišate u sve jutarnje programe objašnjavajući kako je došao zadnji čas i kako izdaja nema alternativu - ili razgraničenje, ili rat!

Rat protivu one krvave nemani od Haradinaja s kojim još sedite u vladi, kojeg ste doveli na vlast, kojeg ljubomorno čuvate da ne izgubi vlast jer s kim da se “otimate” za sve manji metar svetinje do s onim kojem ste dali sve, kojem ste prineli vedro vode da spere srpsku krv s ruku, onim s kojim ste se zbratimili nad zgarištima srpskih domova, nad palim zvonikom Samodreže, nad majkom u crnini kraj prekpanog sinovljevog groba?!

Jedini rat koji vodite je protivu sopstvenog roda, protivu zavetne svetinje, protivu Srbije ubeđujući je đavo odneo šalu i da je pitanje časa kad će se zaratiti ukoliko ne pristanemo na mir roblja, mir obezboženih, mir raskućenih, mir nepričešćenih, neispoveđenih, mir u prokletom nemiru zanavek tražeći u mraku tamjaništa što belasnu ko svici pa se izgube…

Nema rata koji je pogubniji od vašeg “mira”!

Nema mira Srbiji doveka ukoliko poveruje da je samo golom i besramnom izdajom možete sačuvati!

Sačuvati za sebe, onoliko koliko vam od nje treba i valja, ni naprstak više!

Od vas, beogradske dahije i čauši sa Srpske liste zavisi ostanak one zveri na nekakvoj vlasti, pa što đavolji nakot jednostavno ne srozate u blato gde mu je i mesto, već šurujete u najvećem zlu protivu svog roda, rekoh?!

Za izdaju je potreno dvoje- njegove krvave ruke i vaše mračne duše, i naravno strah, strah kojim neštedimice trujete narod izmučen i bezvoljan do besmisla postojanja!

Zasedate ko na kakvim prelima matrajući ko narikače: “Srbija neće odgovarati na provokacije!”

Neće, dabome, jer ništa Ramuš ne čini što vama nije na ruku, niti vi što njemu nije na spasenje i oprost grehova.

Podupirete se ko dve suve drenovine, proklinjući “nerazumnike” kad se usude da pitaju zbog čega sečete jedinu zdravu granu?!

Razgraničenja radi, razume se!

Valja vam zajedno izgaziti sve božure kako biste pokazali da više ne cvetaju, pa kud ih nema za taj metar se ne treba boriti…

Za svaki metar koji se “borite” dva metra ste kaparisali u paklu!

Za svako razgraničenje u ime “spasenja” Srbije- razgraničili ste se od ljudi i premetnuli u zveri koje kidišu na svoju krv i meso!

Naše, jelte, samo da poverujemo kako je izdaja jedini mir koji koji ste izvojevali u boju protiv svog roda!

Da imate duše pitao bih vas gde će vam, no najpre ste s njom razgraničili- sad je lako pretiti narodu da su dečanske visine ambis s kojeg će se survati, a ne visine na kojima će doveka postojati ukoliko se drži za nebo dok pokušavate da ga preprodate ko poderanu vašarsku šatru!

Ne ubeđujte mučenike kako će se ogrejati ukoliko spale domove!

U njihovim kućama su kolevke i raspeća Srbije!

Ne nudite nam svoj deo pakla kao naš raj- našim rajem teku Bistrica, Sitnica, Lab, Drim, Ibar…izdaja ima alternativu- Srbiju!

Ne onoliku koliku metrite da đavo može da je obgrli, već onakvu na kojoj Gospod može da zanoći…

Pročitajte OVDE šta je otkrio Nik Dučić, bivši komandant Bondstila.

Izvor: dva u jedan
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mihailo Medenica: Rusi su ginuli za Kosovo, zato odbacuju Vučićevu izdaju!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA