Najnovije

HUMANOST DARKA LAZIĆA NIKO NEĆE ZABORAVITI: Nesreća ga je sprečila da pomogne devojčici oboleloj od tumora, ali je pevač ipak imao plan B!

Da je pevač Darko Lazić omiljen u mestu u kom je odrastao, i u kom i dalje provodi većinu svog slobodnog vremena, te da za njega svi meštani imaju samo reči hvale

Darko Lazić (Foto: Instagram)

 

Da je pevač Darko Lazić omiljen u mestu u kom je odrastao, i u kom i dalje provodi većinu svog slobodnog vremena, te da za njega svi meštani imaju samo reči hvale, jasno je posle posete Brestaču. Jedna priča posebno će vam istopiti srce.

Konobar u klubu "Vajat" u kojem Darko često ima nastupe ima za njega samo reči hvale.

- Ko? Darko? On je naš brat! Dobro nas je sve isprepadao, ali čujem da mu je Bogu hvala bolje i baš nam je laknulo svima ovde. On je ozbiljan drug i prijatelj, pa kad neko nešto loše kaže za njega, zadavio bih ga - ispričao je konobar, koji je otkrio i da Darko tu često dolazi.

- Svraća kad god je tu. A nastupao je poslednji put pre jedno dva meseca. I onda je nedelju dana pre ove nesreće zakazao nastup, od kog je sav novac trebalo da ide na žiro račun za lečenje male Dragane Antić. Ona je dete iz komšiluka. Ima tumor na mozgu, i da bi otišla u Francusku na operaciju od koje joj zavisi život, Darko je organizovao i ostale prijatelje i kolege da u tome učestvuju. Sve je bilo dogovoreno. Draganina sestra i svi njeni su bili presrećni. Već smo bili stavili i plakat, visio je na vratima, i onda se desilo ovo. On neće moći da peva za Draganu, ali će zato celu tu njegovu zamisao da izvede Miloš Brkić. Ma na sve je Dare mislio. On je jednostavno takav čovek. Zato ne volim kad čujem da ga pljuju - iskren je konobar Darkovog omiljenog kluba.

Nakon što je prošle nedelje doživeo saobraćajnu nesreću, na ulazu u Brestač, kada je njegov auto usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i isprevrtao se, pevač Darko Lazić bio je u veštačkoj komi šest dana. Konstatovano mu je tada stanje politraume sa multiorganskim povredama, od kojih je svaka bila teška.

Pa iako se mnogo spekulisalo o tome koliko će pevačev oporavak trajati i šta će sve ostati kao posledice saobraćajne nesreće koju je preživeo, Darkova majka potvrdila je da je trenutno jedino sporna butna kost, zbog koje ga čeka operacija u narednom periodu, i isključila sva ostala nagađanja koja su uključivala aparate za disanje, i mogućnost da Darko ostane nepokretan.

Darka Lazića, međutim sasvim izvesno, posle svega ovoga čeka dug oporavak.

Pogledajte OVDE šta profesor Vladislav Đorđević kaže o agresivnom feminizmu.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lekari otkrili kada Darko Lazić izlazi iz bolnice

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA