Najnovije

ŠEST MESECI SE NISU POJE*A*I! Aleksandra i David u ozbiljnim problemima! Evo šta ne valja! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević nisu imali seks šest meseci. Starleta je očajna što bivši fudbaler izbegava prisnost s njom, iako ga u "Zadruzi" svakodnevno moli da vode ljubav. Ovo možda i nije čudno, pošto je nekadašnji sportista planirao da raskine s rijaliti zvezdom po povratku iz Amerike, ali je odustao kad je čuo da je sredila da zajedno uđu u "Zadrugu".

Aleksandra Subotić (Foto: Jutjub)

- David je početkom leta otišao bez Aleksandre u inostranstvo na četiri meseca. I otkad se vratio nisu imali seks! Za to je okrivio Aleksandru, koja se stalno svađa s njim. Rekao je da stres utiče na njegovu potenciju. Sandra mu se žalila da je izgubila samopouzdanje kao žena i da je počela da sumnja da ga više ne privlači. Ona mu i u rijalitiju konstantno prebacuje što nemaju seks. Očajna je zbog toga - otkriva izvor blizak popularnom paru.

Prema njegovim rečima, veza između Davida i Aleksandre je krenula nizbrdo onog trenutka kad je Subotićeva počela da insistira da što pre dobiju dete.

- David smatra da njihov odnos nije dovoljno stabilan da bi pravili bebu. Rekao joj je da prvo želi da sagradi kuću na placu koji mu je majka Biljana poklonila, zatim da uloži novac u biznis, pa tek onda da planira porodicu. NJemu nije normalno da ima dete sa ženom s kojom ne može da spoji ni dva dana bez svađe - kaže izvor upoznat sa situacijom.

David je još u Americi prelomio da želi da okonča njihovu vezu.

- Tamo je uživao, izlazio, nije imao ko da ide za njim da mu zvoca, i to mu se dopalo. Viđao se sa drugim devojkama, čak mu je i Aleksandra u mobilnom telefonu pronašla njihove fotografije. Dojadile su mu i njene porodične drame sa majkom LJubom Pantović i ocem Karađorđem  Subotićem. Priznao mi je da je pogrešio što se s njom spetljao. Kazao je da se zaljubio, ali da tek sad vidi da je ona klinka sa gomilom ozbiljnih problema. Definitivno je bio rešen da po povratku u Novi Sad raskrsti s njom zauvek - otkriva izvor.

Subotićeva je osetila da se njihovoj vezi bliži kraj, te je dogovorila ulazak u "Zadrugu" samo kako bi ga naterala da se vrati u Srbiju.

- Mislim da se on ne bi vratio iz Amerike da nije bilo rijalitija. Pritom, Aleksandra je sredila da uđu kao par, pa je pitanje da li bi on bio zanimljiv za ovaj šou da je raskinuo s njom. David je zbog novca produžio sebi agoniju i nastavio da glumi zaljubljenost. Pa on u "Zadruzi" beži od nje! Sandra vidi da se promenio, da je hladan i zato ga stalno napada - zaključuje izvor blizak njihovim odnosima.

Javnost osula paljbu i traži kaznu za Davida. Pogledajte OVDE zbog čega.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte kako David razgovara sa majkom Biljanom

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA