Najnovije

KAKVA NOĆ! BRAVO ZVEZDO! LIVERPUL RAZBIJEN U BEOGRADU: Milan Pavkov junak večeri! (VIDEO)

Kakva noć, za potpunu nevericu na "Marakani"! Crvena zvezda je srušila Liverpul, vicešampiona Evrope! Junak "delija" Milan Pavkov upisao se zlatnim slovima u antologiju kluba, jer je postigao oba pogotka za veliku pobedu srpskog prvaka - 2:0

Crvena Zvezda-Liverpul -2:0 (Foto: Jutjub)


Prva pobeda srpskog kluba u Ligi šampiona i to protiv finaliste iz prošle sezone! Može li bolje od toga? Neverovatnu utakmicu odigrala je Crvena zvezda, dva fantastična gola Milana Pavkova ispisala su jednu od najlepših stranica u istoriji kluba.

Posle dve očajne utakmice u prethodna dva kola, niko nije davao srpskom prvaku ni gram šansi da može i do boda protiv Liverpula. Englezi su pre dve nedelje lako slavili sa 4:0, a ove večeri na "Marakani" kao da su ekipe zamenile dresove.

Zvezda je u prvom poluvremenu bila bolji tim, postigla dva gola, dok se Englezi nisu videli na terenu! Na krilima "delija", crveno-beli su blistali na terenu, dok je goste hvatala sve veća nervoza, jer im je postalo jasno da od izleta u Beogradu nema ništa.

Tek u drugom delu "crveni" su zaigrali bolje i počeli da pritiskaju Zvezdu, ali to nije bilo dovoljno. Kapitalno vođstvo iz prvog poluvremena srpski tim je umešno čuvao i sačuvao, do prve pobede u Ligi šampiona!

Reči ruskog generala uzdrmale Izrael. Pogledajte OVDE šta je rekao.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Istorijska pobeda Crvene Zvezde, za pamćenje!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA