Najnovije

ZVEZDA ZAPALILA REGION: Hrvati oduševljeni srpskim šampionom! Evo kako veličaju uspeh crveno-belih protiv Liverpula

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Liverpul rezultatom 2:0 u četvrtom kolu Lige šampiona, a ovaj, po mnogo čemu, istorijski trijumf crveno-belih nije ostao neprimećen ni u hrvatskim medijima.

Igrači Crvene Zvezde (Foto: Jutjub)

Prosto se utrkuju u pohvalama, koje samo sipaju na račun izabranika Vladana Milojevića. Svaki naslov je prava priča za sebe, ali krenimo redom.

Hrvatski portal "Index.hr" je ocenio da je ovo "jedna od najvećih senzacija u istoriji Lige šampiona". Nisu zastao na tome, već je govoorio o tome kako su crveno-beli potpuno nadigrali Liverpul uz veliki broj propratnih vesti.

"Jutarnji.hr" je takođe oduševljeno pisao o pobedi izabranika Vladana Milojevića uz isticanje činjenice da je ovo prvi poraz "Crvenima" u sezoni. Poseban utisak je na njih ostavio Milan Pavkov, ali i osam minuta u kojima je Zvezda prosto pomela Liverpul.

Bez svake sumnje naslov koji je pokazao najveće oduševljenje, ujedno je i najduži koji se mogao pročitati u utorak uveče u hrvatskim medijima:

"Zvezda u osam minuta srušila veliki Liverupu! Srpski prvak stigao do jedne od najvećih pobeda u istoriji i naneo "Crvenima" prvi poraz u sezoni".

Naravno, svaki od medija govori i o zdravstvenom stanju njihov reprezentativca Dejana Lovrena, koji nije bio spreman da pomogne saigračima.

Nešto manje inventivni i oduševljeni bili su na portalu "Vecernji.hr", a naslov je bio jezgrovit:

"Crvena zvezda u Beogradu šokirala Liverpul".

Zvezda je jedna od glavnih sportskih vesti sinoć, pa ne čudi da je dobila prostor na gotovo svakom portalu u manjoj ili većoj meri. Izabranici Milojevića su oduševili i region i Evropu, a pravi odjeci ovog trijumfa će tek biti poznati u danima koji slede.

Milan Pavkov je juče bio junak večeri. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA