Najnovije

NOVAK SE TRI DANA GUŠIO U SUZAMA POSLE OPERACIJE! Đoković: Preispitivao sam se gde sam to pogrešio

Svetski teniser broj jedan Novak Đoković otkrio je da se gušio u suzama tri dana posle operacija lakta preispitujući sebe gde je to pogrešio kada se sa vrha survao u provaliju iz koje je slavljenički izašao u drugom delu ove sezone Novak je početkom februara operisao lakat posle koje su usledili teški dani za njega, toliko teški da ih je lečio suzama kriveću sebe za greške koje su ga udaljile sa terena.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

- Tri dana sam plakao zbog operacije i razmišljao gde sam pogrešio i šta me je dovelo u ovu bezizlaznu situaciju. Neprekidno sam krivio sebe i osećao sam se kao da sam pao u nesvest - rekao je Đoković novinarima tokom boravka na mastersu u Parizu.

Gledano iz ugla sadašnjeg trenutka kada se Novak vratio na teniski vrh, možda je i to suočavanje sa krivicom i ogromnim padom uticalo da sesakupi snaga koja ga je najpre vrataila na teren, a zatim i omogućila trijumfalan niz u drugoj polovini godine kada je osvojio Vimbldon, US open, Sinsinati i Šangaj izgubivši jedino u Torontu i Parizu, što se ispostavilo kao i ne toliko važno u konačnoj računici, a ona glasi - Đoković je ponovo svetski broj jedan.

Đoković već naredne nedelje ima priliku da impresivnu polovinu sezone završi pobednički osvajanjem Završnog mastersa u Londonu.

Šta su najveći falsifikati srpske istorija saznajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako postići uspeh u životu?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA