Najnovije

ALEKSANDRA KAO MEČKA BOŽANA I KRAVA! Otac je žešće isprozivao, a onda nastavio i David! (VIDEO)

Nakon što su se vratili iz kupovine koja je bila tokom ovog popodneva u rijaliti programu "Zadruga 2", Aleksandra Subotić i David Dragojević odlučili su da odu do garderobera, gde su se opet posvađali.

Aleksandra Subotić (Foto: Jutjub)

Tamo su sakrili hranu koju su pazarili, a ovo im inače nije prvi put da kriju namirnice od drugih cimera. Čak je prošle nedelje Aleksandra Subotić uzela jednu od kanti u kojima je bio krem kao nagrada za ukućane koji su učestvovali u zadatku, iako ona nije izvršavala taj zadatak.

Dok su krili hranu u garderoberu, Aleksandra i David su uspeli da se posvađaju. NJemu je najviše zasmetalo ponašanje ove zadrugarke, a tom prilikom svoju devojku nazvao je i kravom.

- Opet si postala nemoguća. Opet! Kakva si bila ovih pet dana. Ti si kao krava koja da sto litara mleka i šutne - rekao je David Aleksandri tom prilikom.

Podsetimo, Aleksandru i Davida često ukućani prozivaju jer nemaju redovne intimne odnose, a mnogi smatraju da je uzrok tome Aleksandrin fizički izgled. Takođe, njen otac Karađorđe je pre nekoliko nedelja svoju ćerku nazvao "mečkom Božanom".

Pogledajte OVDE vrele obline Aleksandre Subotić dok izlazi iz tuš kabine.

Izvor: TV Pink, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zadrugari gledaju seriju “Zabranjena ljubav”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA