Najnovije

OVAJ LIK IMA ČELIČNA MU*A! Milijader Kiril Šamalov se razveo od Putinove ćerke! (VIDEO)

Ćerka predsednika Rusije Vladimira Putina razvela se od muža, "najmlađeg ruskog milijardera", prenose svetski mediji. Dok još uvek nije izdato nikakvo saopštenje, tajkun Kiril Šamalov (36) navodno se oženio svojom ljubavnicom Zanom Volkovom, nakon što se razveo od Putinove ćerke, Katerine Tihonove.

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Šamalov, koji je pogođen zapadnim sankcijama zbog toga što je bio zet lidera Rusije, odbio je da komentariše svoj novi život, piše Dejli mejl. Međutim, izvori iz Moskve tvrde da se on razveo od Katerine Tihonove (32) nakon što je pet godina bio u braku sa ženom iz najmoćnije ruske porodice. Za sada nije poznato zašto je njegov brak sa Katerinom propao, koja se širom Rusije smatra Putinovom mlađom ćerkom, iako to nikada zvanično nije potvrđeno. Katerina Tihonova postala je poznata po svojim spektakularnim nastupima na plesnim takmičenjima.

Velika mreža tajni obavija Putinove dve ćerke, koje je dobio u braku sa bivšom ženom LJudmilom. Iako je ona poznata širom zemlje, Tihonova, njeni predstavnici ni Kremlj nikada nisu potvrdili pisanja medija, dok je Kremlj istakao kako ne komentariše privatni život predsednika ili njegovih bliskih rođaka. Ona i Kiril Šamalov venčali su se na raskošnoj ceremoniji na skijalištu u blizini Sankt Peterburga, odakle su ih na tradicionalnim sankama odvezla tri bela konja. Svi gosti su se zakleli na ćutanje i nisu objavljena nikakva saopštenja.

Zana Volkova, koja je ranije živela u Londonu, u februaru 2017. snimljena je kako pleše sa misterioznim muškarcem. Mislilo se da je taj muškarac zapravo Šamalov. Za sada nije poznato ni da li će Šamalov biti oslobođen sankcija, s obzirom da više nije Putinov zet. Ova vest brzo se proširila društvenim mrežama, a korisnici su komentarisali kako se nadaju da je "njegov tast razuman čovek".

- Šamalov verovatno ima čelična m**a - glasi jedan od šaljivih komentara.

Pogledajte OVDE kakve super brodove uskoro dobija ruska mornarica.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vest je uzdrmala celu Rusiju

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA