Najnovije

Migrantima kuće u praznim srpskim selima – Vučićeva izborna kampanja?

Vučićev najposlušniji glasnogovornik Nebojša Krstić je povodom sramnog potpisivanja dokumenta u Marakešu, pljunuo u lice svakog siromašnog deteta u Srbiji, svakog srpskog domaćina, svakog čestitog građanina Srbije.

Vučić sa migrantima (Foto: Jutjub)

Piše: Marija Janjušević, narodni poslanik Dveri

Krle predlaže da opustošena srpska sela naselimo migrantima. Nije tajna da istinskih izbeglica iz Sirije, prema kojima Srbi imaju zaista veliko poštovanje i saosećanje, jer smo i mi imali slično iskustvo, jer su i nas proterali iz naših domova devedesetih. Ali preko 50% registrovanih migranata na teritoriji Srbije su ekonomski migranti iz Avganistana, koji ne žele da obrađuju ni plodne ni posne srpske oranice, već žele u države EU!

Pitamo Krleta da javno kaže u čije ime on srpsku dedovinu nudi migrantima? Da li će to biti Vučićevo predizborno obećanje glasačima SNS? „ Ne brinite, sela koja sam ispraznio svojom svirepom politikom prema penzionerima, porodiljama, visokoobrazovanoj omladini, pokloniću migrantima da se nastane u kućama vaših dedova, dok vi živite u belom svetu, sve zbog moje loše ekonomske politke.“ Je li to ideja Krle i Vučiću?

Zašto u ta sela ne naseliti porodice u kojima živi 300.000 gladne dece u Srbiji ( po zvaničnim podacima UNICEF-a za Srbiju) ili sve one porodice koje sudski izvršitelji isteraju na ulicu?

Vučićev poslanik LJiljana Malušić je još pre više od godinu dana najavila, po njenom mišljenju divan Vučićev plan da srpska sela nastani migrantima. Tom prilikom su iz Dveri podsetili da je Vučić obećao da Srbija neće ostati „parking za migrante“. Kao po običaju, slagali su sve što su rekli.

Srpski pokret Dveri napominje da se nikada nije protivio da se ovim unesrećenim ljudima pomogne da bezbedno odu na željene destinacije u EU, da ne prihvatamo podmetačinu ministra Stefanovića da Dverima smetaju deca migranata, već da smatramo da je koncentracija muškaraca između 16 i 30 godina, bez zaposlenja i bez kontrolisanog kretanja po Srbiji realna pretnja po bezbednost građana, o čemu najbolje mogu da svedoče stanovnici ulice Gavrila Principa u Beogradu i ostali roditelji čija deca pohađaju školu u ovom kraju, ali i građani Banje Koviljače, Bogovađe, Šida, Adaševaca, Subotice idt.   

Srpski pokret Dveri samo štiti interese građana koji su nam dali poverenje, i nećemo dozvoliti da Vučić i njegovi poslušnici dovedu Srbiju u ogromnu opasnost.

Kako je izgledao susret Miše Vacića i Sergeja Trifunovića saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dveri o Kosovu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA