Najnovije

RUSKA LETEĆA ZVERINA: Upoznajte najmonstruoznijeg ubicu tenkova! Ni pepeo ne ostaje! (VIDEO)

Veruje se da je nova ruska raketa vazduh-zemlja "pravi ubica tankova" koja može da eliminiše većinu neprijateljskih ciljeva, objavile su u subotu novine "Nešenal interest".

Ruski helikopteri (Foto: Jutjub)

Prema članku “Nešenal interesta”, ruski proizvođač oružja “Tekmaš” najavio je da je S-80FP gotovo završio testiranja i da bi trebalo da uđe u vojnu službu krajem ove godine.

- Cilj nam je da završimo testiranje i započnemo da primamo naređenja od vojske, ukoliko sve bude u skladu sa planom - tvrdi Tekmaš, kako je navedeno u listu “Nešenal interest”.

- S-8OFP “Bronbojščik” je najnoviji član porodice serijskih raketa S-8 iz ere 1970-ih sa širokim spektrom bojevih glava od eksploziva do raketa - tvrdi članak.

- Iako se virtuelno ne razlikuje spolja, S-8OFP donosi nekoliko ključnih unutrašnjih poboljšanja S-8 sistema. Ima manji ali snažniji motor, koji daje Tekmaš inženjerima prostor za instaliranje mnogo veće i teže bojeve glave. Rezultat je raketa koja se može pohvaliti ne samo više vatrenim oružjem već i sofisticiraniji sistem isporuke korisne nosivosti - dodali su.

Turska vojska žestoko napala severnu Siriju. Pogledajte OVDE šta se dešava.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte moćnu rusku ratnu mašinu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA