Najnovije

Kad alkohol uništi igru: Šta raditi kad vaš penis odbija poslušnost?

Svi uživamo u nekom žestini s vremena na vreme, ali i u redovnoj krigli piva, ali čak i najveći muškarci su padali (u bukvalnom smislu te reči) kada to nikako nije smelo da se desi – u spavaćoj sobi.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Ako popijete previše, možete se osećati samopouzdano. Upoznate zanimljivu devojku, stvari vode jedna ka drugoj, dovedete je kući i… Ne desi se ništa. To jest, ništa dobro.

Stručno mišljenje

Dr Čarli Ferer, stručnjak za sado-mazo odnose, objasnio je šta se dešava s penisom kada je organizam prepunjen alkoholom i šta čini u tom slučaju.

Erektilna disfunkcija često dešava kada popijete jedno (ili pet, šest…) pića više. Iako se osećate samouvereno i izgledate privlačnije, to nije slučaj i sa vašim penisom. Konzumiranje alkohola pre seksualnog odnosa može povećati protok krvi prema polnom organu, što snižava uzbuđenje penisa. Samo trežnjenje ga može „probuditi“.

„Iako alkohol čini da se osećate kao da možete da osvojite čitav svet i da ne postoje prepreke, činjenica je da će vam on napraviti problem onda kada treba najbolje da se pokažete“, kaže dr Ferer. „Alkohol je supstanca veoma nepovoljna za nervni sistem, a ako se s njim pretera, može izazvati trenutnu impotenciju.“

Izgovori

Dakle, ukoliko ste preterali s pićem, kasno je za kajanje. Tada su vam neophodni dobri izgovori. Ali kako objasniti devojci da ste večeras vi taj koji nije raspoložen za seks?

Postoji nekoliko izgovora, koji nisu najsrećniji, ali vas mogu izvući iz neprijatne situacije. Predlažemo šaljivi „Drveni večeras štrajkuje“ ili stari, dobri „Ne znam, trenutno samo želim da te mazim“.

Koja je idealna veličina penisa pročitajte OVDE.

Izvor: menshealth.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Seks Anđele Veštice i Đeksona u “Zadruzi”

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA