Najnovije

NOGO: Soroš koristi migrante kao deo tajnog plana za uništenje Evrope! U Srbiji će ostati trajno! (VIDEO)

- Srbija je potpisala Marakeški sporazum, pre dva meseca sam pričao o tome, kada sam upozorio da je Srbija potpisala priključenje Dablinskom sporazumu, zapravo Ana Brnabić kao hrvatski agent koji i poreklom ima dodirnih tačaka s tom državom. Hrvatska je životno zainteresovana da Srbija pristupi tom sporazumu, jer bi se onda svi azilanti evidentirali kod nas a onda ako bi otišli u Hrvatsku, morali bi da se vrate nama, da mi odlučujemo o njihovom azilu. Hteo sam da upozorim nadležne državne organe na to, i mora da odgovara onaj ko je predložio Brnabić i glasao da bude premijer, a ne da jednog dana bude nedostupna, kada se sve to razotkrije, rekao je Srđan Nogo, poslanik pokreta Dveri u Skupštini Srbije, koji je gostovao u emisiji "Intervju" na Balkan info kanalu.

Srđan Nogo (Foto: Jutjub)

- Tema migranata je jako važna iako se kod nas ne shvata ozbiljnost situacije, pominje se to još pre četvrt veka, kada je Kalajić govorio da je Evropa pred ozbiljnim izazovima naseljavanja migranata mahom muslimanske veroispovesti. Oni se neće zadržati u Srbiji ali smo tranzit zona. Potpisivanjem Marakeškog sporazuma mi smo pristali da budemo deo tog sistema. To je jedan ogroman globalni fenomen koji ne može da se stvori bez ozbiljne političke agende i sponzora. Ne shvatamo sporazume, Marakeški nije pravno obavezujući, ali Dablinski jeste. Čitavom migrantskom krizom rukovodi organizacija DŽordža Soroša. Kad migrant stigne na ostrvo Lezbos on tamo dobija karticu i sve brošure u zavisnosti od zemlje u koju želi da ide. Sve što treba da ih zanima je tu, pa određuje rute kojima će da ide. Balkanska ruta vodi ili preko Albanije i Makedonije u Srbiju ili preko Kosova, Crne Gore, Bosne i Hercegovine dalje u Evropu. Najviše je pogođena Hrvatska koja je potpisnik Dablina. Svaki migrant koji tamo dođe oni moraju da odlučuju o njegovoj sudbini, kaže Nogo i nastavlja:

- Milion i po migranta je prošlo kroz Srbiju. Uzima im se otisak prsta, jer nemaju dokumente, ne možete da ga proverite. Da bi se kasnije pratio identitet tog lica svaka država mu uzima otisak prsta, plus dokumentacija iz Srbije zahtev za traženje azila. Prema Dablinskom sporazumu država gde je prvi put zatražen azil odlučuje šta će s migrantom dalje. Taj sporazum može da se parafira i da stoji u sefu a da se skupština ne obaveštava kao što je to urađeno sa Fronteksom. Saznali smo da su njihovi pripadnici već bili u Srbiji iako nisu imali uniforme, vlada je to prvo demantovala, a onda potvrdila, tako i ovaj sporazum može da se aktivira a da mi ne znamo da smo pravno obavezni, upozorava Nogo, a šta je još ispričao pogledajte:

Pročitajte OVDE kakvu je to budućnost Vučiću predvideo Marko Vidojković.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA