Najnovije

"OTIŠAO SI PREDALEKO“: Srpska desnica se ogradila od pretnji ubistvom i uputila poruku Dejanu Maniću!

Gradski odbor Srpske desnice u Vranju oštro je demantovao “laži izrečene od strane predsednika GO Jedinstvene Srbije u Vranju Dejana Manića u vezi pretnji ubistvom od strane članova Srpske desnice.

Dejan Manić (Foto: Jutjub)

U saopštenju se navodi da je realnost nešto sasvim drugo.

“Gospođa Gordana Dimitrijević dobila je pretnje zbog odluke da pristupi Srpskoj desnici. Iznošenjem ovakvih laži, Manić je hteo da prikrije pravu istinu i preduhitri reakciju javnosti jer se uplašio tužbe od strane Gordane Dimitrijević za uznemiravanje i pritiske kojima je bila izložena. Gordana Dimitrijević je povodom minulih događaja, dala izjavu PU u Vranju”, dodaje se u saopštenju GO Srpske desnice u Vranju.

Srpska desnica tvrdi da je poseta predsednika ove stranke Miše Vacića iskorišćena za stavljanje u negativan kontekst.


“Redovna poseta Miše Vacića, našem gradskom odboru imala je za cilj da se dogovori plan aktivnosti u predstojećem periodu a pre svega oko registracije političke stranke nakon predstojećih praznika, kao i gostovanje na TV Vranjska plus u emisiji „Aktuelno“. Jasno je da je poseta Vacića gradskom odboru SD u Vranju iskorišćena za stavljanje u negativan kontekst. Gospodine Maniću, otišli ste predaleko, izmišljajući da Vam je prećeno smrću a sve u cilju da napadnete Srpsku desnicu jer je činjenica da su istaknuti članovi nekada GO Jedinstvene Srbije u Vranju, sada pristupili našem odboru. Ko gubi, ima prava da se ljuti, ali ne i da laže”, ističu u Srpskoj desnici i poručuju:

“Srpska desnica se nikada nije bavila nasiljem i ograđuje se od ovakvog događaja ako se on uopšte desio, što će utvrditi nadležni organi. Ko se tim sredstvima služi i na taj način politički deluje, vranjskoj javnosti je veoma dobro poznato”.

Pročitajte OVDE šta Aleksandar Vučić radi u novom spotu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA