Najnovije

PAVIĆ ŽESTOKO PO REŽIMU: Kakva „mudra diplomatija“?! Vi ste sluge okupatora!

Vi ste sluge okupatora, i nemojte da nam pričate o nekakvoj „mudroj“ diplomatiji, rekao je Aleksandar Pavić, analitičar, politikolog i kandidat za poslanika liste Mi Glas iz naroda, prilikom gostovanja u emisiji Luča kanala Pravi odgovor.

On je podsetio da je Gabrijel Eskobar javno rekao da je prihvatanje Francusko nemačkog plana faktičko priznanje Kosova.

- Isto to je rekla Ursula fon der Lajen, i drugi. Traži se od Srbije da prizna lažnu državu. To diskvalifikuje samo po sebi ijedan deo tog sproazuma. Sve je problematično, svaki član, svaka reč. I Hil je upravo izjavio, ako Srbija dobije Zajednicu srpskih opština, u zamenu za to ona treba da omogući lažnoj državi Kosovo da aplicira u međunarodnim organizacijama – ukazao je Pavić.

Govoreći o izborima, rekao je da je moguća i koalicija Đilas – Vučić, te da bojkot nije dobra ideja. Kako je naveo, bojkot se na prethodnim izborima nije dobro pokazao.

- I na Kosovu i Metohiji se pokazalo šta može bojkot. Vučić je naredio članovima Srpske liste da napuste institucije lažne države Kosovo. Šta se desilo? Ti si prepustio sve Kurtijevim razbojnicima. I šta si time uradio? A sada ih on ubeđuje da se ipak vrate na nekim narednim izborima – primetio je analitičar i dodao:

- Ti ako prepustiš teren protivniku, ti moraš da imaš jako dobar plan kako da povratiš taj teren. Niko mi nije objasnio kako bojkot može da se pretvori u promenu sistema.

On je upitao šta je SNS bez Vučića, a takođe je izneo podatak da Srbija ima ogroman kapital od 5.000 doktora nauka u inostranstvu, ali da u samoj Srbiji vladaju oni sa kupljenim diplomama.

Po pitanju nacionalne politike, kazao je da mu je mnogo bliža ona kakvu vodi Milorad Dodik, nego kakvu vodi Aleksandar Vučić, gde smo u najbližim odnosima sa neprijateljskim zemljama.

Govorio je o brojnim opstrukcijama koje je lista „Mi Glas iz naroda“ imala prilikom
prikupljanja potpisa, uključujući i bušenje guma, ali na kraju se pokazalo da imaju najčistiju listu.

- Zoran Alimpić, nekadašnji gradonačelnik Beograda nakon smrti Nenada Bogdanovića, priznao je kao član Gradske izborne komisije Beograda da je lista „Mi Glas iz naroda“ najčistija od svih, da je pomno pregledana, da je svaki potpis analiziran i da su zvali telefonom ljude koji su potpisali i nisu našli nijedan falsifikat – istakao je Pavić.

Analitičar je govorio o ruskom napredovanju, iznevši prognoze šta će se dogoditi, a o Avdejevki je rekao da je, čini se, to najutvrđeniji položaj Ukrajinaca do sada. Govorio je i o Izraelu i Gazi, te gde se nalaze velika nalazišta gasa i nafte u ovoj oblasti. U vezi sa tim sukobom kazao je da se ubrzavaju događaji za ispunjenje Otkrovenja Jovanovog.

Detaljnije o svemu pogledajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor.

DODIK: Jedva čekaju da raspišu poternicu za mnom i angažuju NATO

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA