Najnovije

Damjanović: Bez srpskih radikala boljitka u našem gradu nema! (VIDEO)

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je danas teritoriju Opštine Zemun, koja je po svom efikasnom načinu rada svojevremeno postala najpoznatija opština u celoj Srbiji, baš u vreme kad su radikali bili na vlasti.

Damjanović u Zemunu (Foto: SRS)

„Radikali su bili stožer vlasti kada su se gradila najbolja naselja, kao što su danas velelepne Busije, Plavi horizonti, kada smo rekonstruisali pozorište u Zemunu, današnji Madlenijanum. Pokazali smo da se htenjem, voljom i željom sve može ostvariti,“ rekao je Miljan Damjanović.
On kaže da je ostalo upamćeno da je Zemun tada bio jedina opština u Srbiji čiji je predsednik opštine, prof. dr Vojislav Šešelj, sve građane primao od jutra do sutra i uspešno rešavao sve probleme. Za sve građane Opštine Zemun morala su biti otvorena vrata kod svakog načelnika, kod svakog čoveka koji je mogao da donosi rešenje.

„Mi zato obećavamo građanima Beograda da ćemo na taj način i sad raditi, na način kako je to radio naš predsednik stranke, jer je on nosilac liste i garant da će ljudi sa naše liste svakodnevno rešavati probleme svih građana Beograda. Za sve mora podjednako postojati razvoj infrastrukture, Gradskog saobraćajnog preduzeća, gradskih saobraćajnih linija, razvoj poljoprivrede i svega onoga čime ćemo olakšati život ljudima, da bude bolji, kvalitetniji.
Srpski radikali obećavaju – sprečićemo korupciju koja je danas, nažalost, nagomilana u gradskoj upravi. Bez srpskih radikala, verujte mi, boljitka u našem gradu nema. I zato ćemo složno od 5. marta da podižemo Beograd – ali na srpski način,“ istakao je Miljan Damjanović. Intervju sa Miljanom Damjanovićem pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Damjanović o Kosovu i Metohiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA