Najnovije

NJIHOVA SMRT ĆE BITI OSVEĆENA: Ovo su ruski heroji koji su nastradali u mučkom napadu američke avijacije! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavljuju se informacije koje otkrivaju identitet ruskih dobrovoljaca nastradalih u mučkom napadu Američke avijacije u Deir Ez Zoru.

Udar američke avijacije na heroje Rusije i Sirije (Ilustracija: Pravda)

Prema njihovim saznanjima, do sada je potrđeno da su među poginulim pripadnicima ISIS Hantersa bili Stanislav Matvejev i Igor Kosoturov iz Azbesta, Aleksej Ladigin iz Rjazana, Vladimir Loginov  iz Kalinjingrda i tridesettrogodišnji član Boljševičke partije Kiril Borisovič Ananjev.  Ananjev, Kosoturov i Ladigin su, prema prikupljenim informacijama bili veterani sukoba u Donbasu, nakon čega su se pridružili borbi protiv terorizma u Siriji.

Američka "koalicija" bombardovala je 7. februara položaje Sirijske araske armije na istoku Deir Ez Zora, pod optužbom da je sa tih položaja napadnut štab kurdskog SDF-a.  Svoju verziju događaja objavila je i pogođena borbena grupacija sastavljena najvećim delom od dobrovoljaca iz ruskih privatnih vojnih agencija - ISIS Hantersi. Oni su do detalja opisali svoje operacije i protiv koga su ih vodili, obećavši Kurdima žestoku odmazdu za smrt svoje sabraće. Više o tome, pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Noćna operacija Hantersa na obalama Eufrata:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA