Najnovije

Rusi pronašli oko 200 delova tela nakon pada aviona u blizini Moskve

Ruski avion sa 65 putnika i 6 članova posade srušio se juče samo nekoliko minuta po poletanju sa moskovskog aerodroma. Razlozi ove tragedije se još uvek istražuju.

Rusi pronašli oko 200 delova tela nakon pada aviona (Foto: RIA)

Ministarstvo za vanredne situacije u Rusiji je izjavilo da su ponašli oko 200 fragmenata tela na mestu nesreće aviona AN-148 u blizini Moskve.
Ranije danas je ruska ministarka zdravlja Veronika Skvortsova rekla da će traganje za telima poginulih u avionskoj nesreći trajati oko nedelju dana.
Putnički avion An-148 srušio se u nedelju u blizini Moskve. Tom prilikom je poginulo 65 putnika i 6 članova posade.
Prema saopštenju Ruske federalne agencije za vazdušni saobraćaj, komunikacija sa avionom koji je krenuo prema gradu Orsku u jugozapadnoj Rusij prekinuta je samo nekoliko minuta nakon što je avion polete sa aerodroma "Demodedovo u Moskvi".
Ruski istražni odbor je pokrenuo istragu u vezi ove nesreće. Razmatraju sve moguće verzije, dok eksperti hitnih službi, istražitelji i kriminolozi rade na mestu nesreće. Crna kutija iz ruskog aviona otkrila poslednje reči pilota, koje je  izgovorio samo nekoliko sekundi pre smrtonosnog pada. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Telegraf, sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA