Najnovije

FILIP PRIZNAO SEKS SA KIJOM?! Kad je stigao u kuću haos - umalo da ga rastrgne! (VIDEO)

LJubavni parovi "Zadruge" gostovali su sinoć kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", a to je bila prilika za duhovitog voditelja da im postavi brojna škakljiva pitanja. U igri u kojoj mogu da izaberu da li će dati odgovor ili će eksirati čašicu žestine, Filipa Đukića pitao je da li je imao seks sa Kijom Kockar.

Kija i Filip (Foto: Jutjub)

Došlo je do vrlo zanimljive situacije. Filip je najpre promrmljao: "Ne". Ali je onda ipak zgrabio čašicu i eksirao piće. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:
Kada je stigao natrag u "Zadrugu" Kija ga je žestoko napala jer je smatrala da je ovo delovalo kao da je izbegao istinit odgovor, jer je na kraju ipak popio piće. Vikala je na njega tvrdeći da je jadno što mu je neophodan takav marketing.
Filip je ponavljao da je rekao "ne" i da nije imao nameru da to izgleda bilo kako drugačije.
- Ja sam rekao Ognjenu da ću da ispijem svaki šot bez obzira na odgovor! Bilo mi je stalo do pića, a ne da to izgleda ne znam kako - vikao je on. Kako je izgledala ova dramatična situacija pogledajte u videu:
Celu igru "Odgovaraj i pij" kod Ognjena Amidžića možete pogledati u videu ispod: Seks Mine i Đeksona pod tušem možete pogledati OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA