Najnovije

"Vakcine su političko pitanje, komunisti su i dalje prisutni, samo su obukli odela neoliberala"

Zoran Buljugić i Jovana Stojković iz pokreta Dostojni Srbije gostovali su u emisiji produkcije "HelmCast" na temu obaveznog vakcinisanja i stanja u prosveti.

Jovana Stojković (Foto: Jutjub)

Stojaković kaže da mi nemamo uvid u ono što lekovi i vakcine sadrže jer to spada u službenu tajnu. - Naša država nas prisiljava da vakcinišemo decu i preti kaznama i zatvorima dok vlast to drži pod službenom tajnom - kaže doktorka Stojković i postavlja pitanje zašto migranti koji prolaze ovuda nisu vakcinisani
Buljugić tvrdi da naše škole nemaju više nikakve vrednosti i da uče pogrešnim stvarima, kad bi se deca obrazovala kući više bi naučili. Prema njegovim rečima globalizamu odgovara loše školstvo i obrazovanje jer dobijaju jeftinu radnu snagu.

Buljugić kaže da su deca prepuštena samoj sebi, jer u današnje vreme roditelji da bi zaradili moraju puno da rade tako da nemaju mnogo vremena da se posvete deci, a deca skupljaju informacije preko trovačkih medija koje plasiraju rijalitije, nasilje i starlete. On tvrdi da srpska elita ne školuje svoju decu u državnim školama nego plaćaju skupe privatne škole ili decu šalju u inostranstvo znajući da je ovde obrazovanje na niskom nivou. Buljugić kaže da bi bilo dobro da imamo pravoslavne škole jer one uče o moralu, dok hemija, fizika i slični predmeti to nemaju.
Šta su sve Stojković i Buljugić rekli pogledajte u emisiji. Šta je odluka Srpske desnice o učestvovanju na beogradskim izborima pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa predsednikom Ruske stranke Slobodanom Nikolićem.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA