Najnovije

TEŠA TEŠANOVIĆ: Vučić će da prizna nezavisno Kosovo!

Aleksandar Vučić po svim pokazateljima planira ove godine da prizna nezavisnost „Kosova“ potpisujući sa Kosovom pravno obavezujući sporazum, kojim bi se konačno stavila tačka na pitanje Kosovske nezavisnosti. Pravno obavezujući sporazum je praktično mirovni sporazum između Srbije i „Kosova“ kao dveju nezavisnih republika, i posle toga, bi smo mogli da raspravljamo samo o politici odnosa između dve države.

Teša Tešanović (Foto: Jutjub)

Piše: Teša Tešanović (podrška skupu "Nama predaje" koji se održava danas, 17. februara u 20 sati na Trgu Republike u Beogradu)
Jedan posebno opasan paragraf tog sporazuma će biti obavezivanje Srbije da neće aktivno da sprečava članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama, što otvara put Kosovu za ulazak u UN. Ono što se sprema je najveća izdaja u istoriji srpskog naroda, i lično sam stava da srpski narod ovo ne sme da prećuti, i da moramo svim sredstvima da izrazimo otpor izdaji.
Jako mi je žao što se danas patriote ne čuju, što smo postali jako pasivni kao narod, što se oglašavamo samo u fejsbuk i tviter raspravama, a nema nas na ulicama. Drugi veliki problem je što je deo nacionalista kupljen od strane režima Aleksandra Vučića, i za pristojne apanaže zamajavaju narod sa pričama o državnim udarima, terorizmu, namerama da Zapad ruši Vučića…
Takvi su danas nažalost po nas pogubniji i od Albanaca i stranog faktora. Ali da ne trošim vaše vreme na njih, nisu vredi. Smatram lično da bi srpski narod trebao da se organizuje i spreči izdaju Kosova, i samim time podržavam svakoga ko iz poštenih patriotskih razloga hoće da pruži otpor.

Kada dođe buduća izdaja Kosova, ne smemo se više deliti na ove i one, moramo svi zajedno da ustanemo u odbranu suvereniteta Republike Srbije. Moj prijatelj Damnjan Knežević, koga lično znam kao vrlo poštenog čoveka, u saradnji sa još nekim momcima, organizuje protestni koncert protiv izdaje Kosova i Metohije.
U razgovoru sa tim momcima sam se lično uverio da nemaju nameru da izlaze na bilo kakve izbore niti da prave neku stranačku organizaciju, već samo da na dan godišnjice nezavisnosti Kosova, pošalju jasnu poruku da se srpski narod ne odriće svoje kolevke.
Lično ću biti prisutan da podržim taj koncert i time pomognem. Nadam se da će u narednom periodu slediti još neke akcije, organizovane bilo od strane navedenih ljudi ili drugih nacionalističkih grupa.
Svakako vreme je da se srpski nacionalisti ponovo aktiviraju. Najnoviju Vučićevu izjavu o Kosovu koja je iznervirala mnoge širom Srbije pogledajte OVDE.
Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Tešom Tešanovićem.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA