Najnovije

BIO JE JEDVA VRLO DOBAR, A POSTAO NAJMOĆNIJI! Evo kako je izgledala Putinova đačka knjižica (FOTO)

Ko bi rekao da će nestašni srednjoškolac s jedva vrlo dobrim uspehom postati najmoćniji svetski lider, a upravo to se dogodilo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, pokazalo je svedočanstvo iz 1970, kad je imao 18 godina i pohađao srednju hemijsku školu.

Putin (Foto: RIA)

Ono je osvanulo na sajtu Quora i pokazalo čitavom svetu da je jedan od najmoćnijih ljudi današnjice u tinejdžersko doba imao prosek 3,93, kao i da je čiste petice zaslužio jedino iz svetske istorije, biologije i nemačkog jezika, pa ne čudi što je najviše voleo nastavnicu iz tog predmeta Minu Judistku Berliner, koja je preminula prošle godine.
Šef Kremlja nije bio loš ni iz ruskog jezika, literature, istorije SSSR, društvenih nauka, geografije, astronomije, obuke na radu, osnovne vojne obuke i iz fizičke kulture, iz kojih je imao četvorku. Zanimljivo je da se posebno mučio s matematikom, pa je trojku imao i iz algebre i iz geometrije.
Naruku mu nisu išle ni druge prirodne nauke, te mu je ista ocena u četvrtoj godini bila zaključena i iz fizike i hemije.
Podsetimo, nakon srednje škole Putin je završio međunarodno pravo i pristupio KGB. Služba ga je poslala u Istočnu Nemačku da radi kao obaveštajac, pri čemu mu je znanje nemačkog bilo od presudne važnosti, kao i kasnije tokom političke karijere i sklapanja prijateljstva i s kolegama poput nemačke kancelarke Angele Merkel.
Nakon obaveštajne karijere Putin je u dva navrata postao predsednik države, a ako je suditi po najnovijoj anketi, smeši mu se i treći mandat.
Naime, sveruski centar za istraživanje javnog mnjenja saopštio je da će na izbore 18. marta izaći 71 odsto građana, od kojih će čak 69,9 procenata glasati za Putina.

Ovo je svedočanstvo ruskog lidera iz četvrte godine

Ruski jezik 4
Književnost 4
Algebra 3
Geometrija 3
Istorija SSSR 4
Svetska istorija 5
Društvene nauke 4
Fizika 3
Astronomija 4
Hemija 3
Biologija 5
Geografija 4
Nemački jezik 5
Obuka na radu 4
Osnovna vojna obuka4
Fizička kultura 4 SAD podelile zone i resurse na Kosovu i Balkanu, a onda je došao Putin! Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Puti objasnio: Kosovo je Srbija
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA