Najnovije

DAMJANOVIĆ: Hoćemo da u nasleđe našoj deci ostavimo uređen Beograd! (VIDEO)

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je danas beogradsko naselje Kaluđerica i tamo je u razgovoru sa meštanima prokomentarisao borbu za vlast između aktuelnog i bivšeg režima.

Miljan Damjanović u Kaluđerici (Foto: SRS)

Međusobno se optužuju ko je od njih veći lopov i neradnik, te ko će od njih manje uraditi za Beograd. Radikali znaju da su njihove međusobne optužbe i te kako utemeljene.
„Zato sa ovog mesta želim da poručim da jedino radikali mogu domaćinski da vode Beograd i to na srpski način! Za rešavanje tekućih problema grada: problema legalizacije, izgradnje kanalizacionih mreža, regulisanja vodovodnih mreža, kao i konačno rešavanje pitanja gradskog saobraćajnog preduzeća – radikali imaju sposoban kadar koji hoće i može da radi na najbolji način.
Ako nam ukažete poverenje, mi ćemo moći da obezbedimo našoj deci besplatno bavljenje sportom, da rešimo probleme predškolskih ustanova – da sva deca grada Beograda ostvare svoje dečije pravo da idu u vrtić, da se školuju kvalitetno, onako kako zaslužuju. Deca su naša budućnost i mi radikali hoćemo i možemo da u nasleđe toj deci ostavimo uređen grad Beograd,“ izjavio je Miljan Damjanović.
Pročitajte OVDE šta je o izgradnji industrijskog centra u Borči rekao Vojislav Šešelj?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miljan Damjanović (SRS) o planovima za Beograd.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA