Najnovije

PRONAĐENO JEZIVO PROROČANSTVO U BIBLIJI: Evo kada će početi Treći svetski rat i gde! Prvo dolazi antihrist, pa Isus

Treći svetski rat je na putu i kada se završi ogromna bitka, Isus će se vratiti da započne svoju “vladavinu od 100 godina”, kažu hrišćani koji veruju da je kraj sveta blizu.

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Hrišćanski vernici tvrde da je treći svetski rat na putu, ali nisu sigurni kada će tačno započeti.
Oni navode da su znaci već počeli, i veruju da će globalni rat doći uskoro.
Teoretičari zavere ukazuju na pasus “Matije 24:6-7” koji kaže da će biti “rata i glasina o ratu…Nacija će se podići protiv nacije, kraljevstvo protiv kraljevstva, i na raznim mestima će biti gladi i zemljotresa”.
Vernici su neizbežno povezali “glasine o ratu” sa tenzijom između SAD i Severne Koreje.
Oni su dodali i da nalet velikih zemljotresa širom sveta, poput povećane aktivnosti “Vatrenog prstena”, predstavlja pomenute zemljotrese.
Na biblijskoj internet stranici “Got Questions” se navodi: “Sada Isus vrlo jasno napominje da će rat igrati značajnu ulogu tokom poslednjih sedam godina pre njegovog povratka. Jasnije rečeno, u budućnosti će biti barem još jednog svetskog rata.
Posebno obratite pažnju na to, da piše da će kraljevi zemlje okupiti njihove vojske pa pođu u rat protiv Hrista. Ovo očigledno opisuje svetski rat.
Takođe treba napomenuti da je pobednik ovog rata sigurno Hrist, koji će nadvladati zveri/antihriste i lažne proroke, i baciti ih u jezero vatre, te da će vojske koje ih prate biti uništene.”
Pojedini hrišćani veruju da će III svetski rat početi ove godine.
Serijski prorok Dejvid Mid, koji je prethodno tvrdio da će kraj sveta biti 23. septembra ili 19. novembra, kaže da će III svetski rat početi 2018-te godine.
On je rekao da će Severna Koreja započeti Treći svetski rat kasnije ove godine, i da će se mistična “Planeta X” – mitska planeta koja navodno ide ka našem solarnom sistemu i koja će izbaciti Zemlju iz svoje ose i prouzrokovati masovno uništenje – pojaviti.
“Na pola puta stradanja Antihrist će se proglasiti tokom ponovne gradnje hebrejskog hrama u Jerusalimu. Od te tačke predstoji mnogo problema. Sve će se pogoršati 100 puta.
Vreme antihrista je kratko (pune 3 i po godine) ali za to vreme će on uništiti zemlju. On će stvoriti nuklearne ratove i kao posledica biće gladi i zagađenja”. Amerikanci nas špijuniraju kroz naše TV ekrane! Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kremensko proročanstvo - Jovo Tarabić 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA