Najnovije

Ne glasajte za one koji žele da vas potkupe kesom namirnica i sa 10 evra

Dragi moji Romi, Ja sam Jovan Damjanović, vaš sunarodnik i kandidat Srpske radikalne stranke na listi za Skupštinu grada Beograda. Živim u Zemunu, u naselju Bački Ilovnik, koje su do pre dvadesetak godina zvali Ciganske rupe. Dolaskom srpskih radikala na vlast u Zemunu i izborom dr Vojislava Šešelja za predsednika opštine Zemun u našem naselju su stvoreni uslovi života dostojni savremenog čoveka.

Jovan Damjanović (Foto: SRS)

Piše: Jovan Damjanović, SRS Dr Vojislav Šešelj i radikalska zemunska vlast doveli su u naše naselje kanalizacionu i vodovodnu mrežu. Asfaltirali su nam sve ulice i ovaj deo Zemuna je postao isti kao i ostali delovi grada. Nismo više bili nikakva rupa već savremeno civilizovano naselje u kojem Romi ponosno žive na isti način kao i ostali građani našeg grada. Prvi put u istoriji srpski radikali su na mesto ministra postavili Roma. Ja sam bio taj ministar, bio sam i narodni poslanik Srpske radikalne stranke i koliko god sam mogao pomagao sam svojim Romima i promovisao nas kao ravnopravne članove društva. 
U nedelju, 4. marta 2018. godine održaće se izbori za Skupštine grada Beograda i Bora, za Skupštinu opštine Aranđelovac i za Skupštinu gradske opštine Sevojno. Srpska radikalna stranka učestvuje na svim ovim izborima. Svuda građanima nudimo časne i poštene ljude koji imaju znanja i volje da rade u interesu svojih sugrađana i da sva romska naselja gde ih ima opreme komunalnom infrasrukturom i da nama Romima stvore uslove za normalan život. Baš kao što je to nekada dr Vojislav Šešelj nekada uradio u Bačkom Ilovniku u Zemunu.

Lista Srpske radikalne stranke u Beogradu i Aranđelovcu je pod rednim brojem 2, lista u Sevojnu je pod rednim brojem 3, a u Boru pod rednim brojem 8.
Pozivam vas, dragi Romi, da u nedelju izađete na izbore, da glasate za liste Srpske radikalne stranke i da svojoj deci obezbedite bolje uslove za život. Podsećam vas da nas jedino srpski radikali nikada nisu ponižavali. Uvek su nas tretirali kao ravnopravne članove društva, za razliku od svih drugih koji misle da smo mi Romi potkupljivi i da ćemo im glas na izborima dati za kesu namirnica ili za deset evra.
Mi jesmo siromašni, ali smo časni ljudi zato vas i pozivam da, i ako uzmete poklon koji vam donesu, ne glasate za one koji vas na taj način ponižavaju već za liste Srpske radikalne stranke koja je u Romima uvek gledala lojalne građane Srbije, poštene i moralne ljude koji se teškom mukom probijaju za život, ali zbog toga nisu manje vredni i nisu građani drugog reda. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA