Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBOREN RUSKI AVION U SIRIJI: DŽihadisti odmah objavili snimke obaranja i pogubljenja ruskog pilota!

DŽihadisti DŽejš al Nasera, grupe koja uživa otvorenu podršku Sjedinjenih država, objavili su snimak obaranja ruskog aviona iznad sela Kan Sabil, jugozapadno od grada Sarakiba u Idlibu.

Obaranje ruskog aviona kod Sarakiba (Foto: JuTjub, Pravda)

Na snimku koji su objavili džihadisti DŽejš Nasera vidi se ruski Su-25 koji leti sa zapaljenim desnim motorom, nakon čega se vidi i katapultiranje pilota i deo njegovog puta prema tlu. Lokalni džihadisti kasnije su objavili i snimak palog aviona: Prema navodima sirijskih opozicionih medija koji su došli do snimka radio-komunikacije  komandira sirijske Al Kaide sa jedinicom koja je uhvatila ruskog pilota, komandir je naredio da pilot bude pogubljen na licu mesta, a njegovo telo zapaljeno. Objavljen je i snimak pogubljenog pilota, koji je ubijen sa više hitaca iz vatrenog oružja: Obaranje "letećeg tenka" Su-25 dogodilo se samo dva dana nakon objavljenog snimka koji možete da pogledate OVDE, a na kom se vidi kako džihadisti pogađaju isti takav ruski avion, verovatno čak i na istoj poziciji, ali tom prilikom hitci ipak nisu uspeli da probiju oklop ruskog jurišnika. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA