Najnovije

Šešelj: U potpunosti integrisati Lazarevac sa Beogradom!

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su danas Opštinu Lazarevac, gde su u mestu Veliki Crljeni razgovarali sa građanima o problemima koji otežavaju život na toj opštini. Radikali su ponudili rešenja:

Šešelj i Damjanović u Lazarevcu (Foto: SRS)

„Mi bismo posvetili primarnu pažnju tome da rešimo dva problema. Prvi je za Velike Crljene – da sredimo tamo pitanje grejanja, da uradimo toplovod. To bi preporodilo to naselje, po našem mišljenju,“ rekao je građanima dr Šešelj. Radikali imaju stručne ljude za realizaciju tih radova:
„Inženjer Šoškić je radio jedan elaborat na tu temu za nas, sveobuhvatan. A drugo, mi bismo želeli da se Lazarevac vozom poveže sa Beogradom. Za pola sata bi se stizalo u centar Beograda, za četrdeset minuta do Vukovog spomenika, a za pedeset na Novi Beograd,“ izjavio je dr Šešelj i istakao koji bi se benefiti time dobili:
„Prvo, velike uštede u prevozu radnika imala bi mnoga preduzeća, a drugo, uštedelo bi se znatno i na finansiranju studenata. Mnogo mladih ljudi studira u Beogradu i oni tamo iznajmljuju stanove. Dakle, cilj je da se Lazarevac na ovaj način snažnije integriše sa Beogradom, jer od svih beogradskih opština vi ste trenutno najudaljeniji od centra grada,“ poručio je dr Šešelj. Najnoviji intervju sa Vojislavom Šešeljem pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miljan Damjanović o rešenju problema legalizacije.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA