Najnovije

NJEMU NA OČI: Marija Ana imala akciju sa drugim muškarcem, Filip sve gledao (VIDEO)

Kako je Filip Đukić javnosti priznao da još uvek voli svoju bivšu devojku iako ju je za kratko vreme zamenio sa Zoranom Stefanov, pa čak i Kristinom Kijom Kockar, Marija Ana Smiljanić koristi svaku priliku kako bi se osvetila i učinila da se oseća isto kao što je ona kad je bila ostavljena.

Tu se ne zna ko koga... (Foto: Jutjub)

Dok je Filip bio u svom krevetu očekujući nju da mu se pridruži, Marija Ana je bila tu, ali ne sama. Naime, ona je sa Milanom Miloševićem imala akciju i to baš na krevetu gde je ležao i njen bivši dečko.
Marija Ana i Milan su se strastveno dodirivali, a Filip je u potpunosti ignorisao situaciju i trudio se da ne gleda to što je predosetio da se dešava. Milan je takođe istu stvar radio sa Anom Korać i Kijom.
Niko nije video Milana u ovom izdanju, s obzirom na to da je i te kako imao poštovanja prema svakoj ukućanki. Ovoga puta, Milan je pokazao da ume i te kako da se poigrava sa svim takmičarkama.
Marija Ana je bila vidno nasmejana i raspoložena za ovakve scene, a da li je ovo bila samo šala i lažna uzbuna ili bi se pak moglo dogoditi nešto među njima, procenite sami:
Kija Kockar zavodila ukućanke - pa onda uradila nešto šokantno. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Marija Ana priča o svom seksu sa Filipom
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA