Najnovije

NOVI SLUČAJ CENZURE: Skandal na RTV, emisija sa Markom Vidojkovićem zabranjena za emitovanje

Iako je snimljena i najavljena, emisija "Otkopčano" autora Blaža Popovića, skinuta je sa programa Radio-televizije Vojvodina i nije emitovana kako je bilo planirano, u utorak u 21 sat.

Marko Vidojković (Foto: Jutjub)

Kako prenosi list Danas, razlog je to što je gost bio pisac Marko Vidojković – a tu informaciju je saopštio Pokret Podrži RTV na svojoj Fejsbuk stranici. Umesto ove emisije, emitovano je "Hilandarsko vekovanje: Smena straže".
"To je očigledno bilo planirano, jer je izmena uneta i u programsku shemu objavljenu na sajtu RTV. Cenzura na RTV-u se nastavlja", naveo je ovaj pokret. Marko Vidojković je izjavio za Danas da nije iznenađen. "Lepo sam rekao Blažu Popoviću - nemoj bez veze da snimamo, neće hteti da puste. On je, međutim, bio uveren da cenzure na RTV nema. Ispostavilo se da sam ja bio u pravu i jako mi je žao zbog toga", naveo je Vidojković. Vodojković je poznat kao protivnik i žestok kritičar režima Aleksandra Vučića, a jedan je i od autora emisije "Dobar, loš, zao" na TV Šabac u kojoj se mogu čuti brojne primedbe na račun SNS-a. Početak kampanje Dveri i DJB na brodu koji su nazvali "Koruptolomac" pogledajte OVDE. Izvor: Danas/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju Dragan Đilasa u emisiji koju vodi Vidojković.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA