Najnovije

Šešelj: Ukinuti finansiranje nevladinih organizacija i medija koji rade protiv srpskog naroda i taj novac dati domaćim umetnicima!

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišli su Kalemegdan i prisutnim građanima centralnih beogradskih opština predstavili konkretan i jasan program Srpske radikalne stranke kojim se mogu obezbediti sredstva za razvoj kulturnog života .

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

„Upravljanje Beogradom kao metropolom, kao zaista velikim gradom, ne podrazumeva samo rešavanje komunalnih problema. Beograd ima vrlo visok stepen samouprave i ima vrlo značajne funkcije u kulturnoj sferi. Ono što država i lokalna samouprava treba da finansiraju, to je dakle sračunato sa nekim nacionalnim interesom: da se podstaknu domaći dramski pisci, da se motivišu režiseri da režiraju domaće drame: i starih i novih autora – a da sve to ima jednu patriotsku poruku, jer ono što ima patriotsku poruku treba država da finansira, a ono što nema, nek prepusti tržištu,“ rekao je dr Šešelj i dodao:

„Drugo, mi bismo ukinuli finansiranje svih tih nevladinih organizacija koje deluju protiv Srbije i srpskog naroda i ukinuli bismo finansiranje medija koji su u antisrpskoj funkciji. Mediji treba da idu na tržište, a da se finansira samo ono što je zaista od nacionalnog ili gradskog značaja. A sve ostalo, kako se ko snađe na tržištu,“ kategoričan je dr Šešelj. Sa kim SRS ide u koaliciji u Smederevskoj Palanci saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Vojislavom Šešeljem.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA