Najnovije

LUKAS ODLEPIO: Ubiću sina ako se bude drogirao! (FOTO/VIDEO)

Folker Aca Lukas javno je zapretio nasledniku Andreju da će ga ubiti ukoliko bude konzumirao drogu.
Naime, pevač poznat po tome što je otvoreno govorio o poroku gostovao je kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" sa sinom koji započinje muzičku karijeru, a na voditeljevo pitanje da li je skrenuo pažnju sinovima na opasnost koja vreba od droge i od žena, on je kao iz topa odgovorio:
- Na opasnost droge sam ga upozorio, rekao sam mu da ću ga ubiti na mestu ako je bude koristio! A za opasnosti žena ga uopšte nisam upozorio, rekao sam mu da radi šta hoće - priznao je slavni otac i prokomentarisao sinovljeve muzičke početke:
- Andrej je došao i ja nisam ni sanjao da on voli tu modernu muziku. Rekao sam, čekaj da vidim sa ovima koji to zaista znaju. Upoznao sam ga sa Stojanom, sa Vukom Mobom i oni su se pojavili sa pesmom. Vuk mi je rekao da se on super snašao. Ja kao otac hoću da mu pomognem, pomogao sam i onima koji mi nisu rod. Ali ja neću moći da idem sa njim da nastupam, da pevam umesto njega, da biram pesme. Sve od njega zavisi, ja sam mu skratio put što sam mu otac. Angažovaću se, meni to njegovo zvuči lepo, snimićemo i duet verovatno.

snimanje u toku..😝

A post shared by Andrej Lukas (@andrej.lukas1) on Sep 27, 2017 at 3:01pm PDT

Aca se zatim osvrnuo na skandal koji je nastao kada je javno izrazio svoj stav protiv gej parade, kao i protiv toga da gejevi usvajaju decu i šokirao priznanjem da ne bi očajavao ako bi mu Andrej priznao da voli isti pol.
- Čestitao bih sinu da je gej. Treba da se ubiješ, šta? Pa šta da kažem, rekao bih: važi, sine, sve je u redu. Ja nemam ništa protiv toga, samo se ne slažem sa nekim stvarima. Ne slažem se sa tom paradom jer se ne slažem da bilo ko ide go ulicom, ni heteroseksualci ni homoseksualci - zaključio je Lukas

I’m up next 🙏🏻.. #miabella 🔜

A post shared by Andrej Lukas (@andrej.lukas1) on

Od sve dece najviše volim Viktoriju

- Ona je najmlađa, najslađa i svi je najviše volimo. To ne znači da ja drugu decu ne volim, briga me šta ko misli, moja deca znaju. Jednostavno, Viktorija je najmlađa, zamislite sad se sa Andrejem ljubakam, kao tatin sin. Ja sam na svu svoju decu ponosan.

Stariji sin zavija kao da mu gaziš kurje oko!

- Moj stariji sin Lazar ne zna da peva, falšira i dok spava, nije talentovan, a hteo je da snimi CD. Međutim, on svake godine ide u Budvu dok ja radim, tu je sa društvom. Jednom dolazim ja u sedam ujutru, ono trešti muzika, a neko se dere i peva iz petnih žila. Ja pogledam, kad ono on na stolu, a oko njega dvadesetoro. Svi viču "Lukas!", a on zavija kao da mu je neko stao na kurje oko. Rekao sam mu da mogu da mu snimim CD čak i da pevam umesto njega, ali da se bavi nečim drugim i da za to nije talentovan. Sad se bavi nečim drugim i taj posao mu je odličan - poručio je pevač.

Gledam gej seks

Folker je priznao da je imao priliku da vidi porno-filmove u kojima učestvuju samo muškarci, ali da mu se od njih odmah smuči.
- Gledao sam gej porniće, zaista su mi odvratni. Desi mi se da naletim, ali brzo promenim, povraća mi se. Nije da sam ih namerno puštao i gledao, već oni sami počnu, pa ih ja odmah prebacim - rekao je Lukas.

Otac i sin se ne poznaju

Ognjen Amidžić je postavljao pitanja Aci i njegovom nasledniku Andreju, a odgovore je trebalo da zapišu na tablu. Folker nije pogodio koje je Andrejevo omiljeno jelo, dok njegov naslednik nije znao kad je Lukasu rođendan i koju psovku najčešće koristi.
- Po meni pokazivanje ljubavi po tome što ja znam ili ne znam šta on voli da jede je potpuno besmisleno - pravdao se Lukas.
Pročitajte OVDE sve o razvodu Emine Jahović.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A ovako je Lukas "izdominirao" s vicevima.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA