Najnovije

JANKOVIĆ OTKRIVA: Zapad podržava Vučića zato što im daje sve što traže

"Zapad podržava Vučića zato što im daje ili obećava da će dati sve što traže", kaže Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) za Danas.

saša Janković (Foto: Jutjub)

- I ne samo Zapadu, već i Istoku. I za uzvrat ne traži ništa sem da mu ne smetaju u održavanju režima svim sredstvima. To može tako neko vreme, a on je to vreme iskoristio - dodao je on.
Na pitanje vezano za potencijalni bojkot i sam (ne)demokratski izborni proces, lider Pokreta slobodnih građana je rekao da da bi bojkot uspeo za njega moraju biti svi relevantni akteri.
- Spremnost za bojkot kod svih do sada nije postojala -  tvrdi Janković. "Mi smo (PSG) sa bojkotom probali u Pećincima i bili skoro razapeti u jednom delu javnosti. Videćemo kako će to u okolnostima nove političke scene izgledati u budućnosti, ali bojkot se nikako ne sme isključiti kao opcija, niti biti prvo rešenje".
Ipak, dodao je da je protiv uvođenja obaveznog glasanja.
Janković je prokomentarisao i posmatranje izbora od brojnih ambasadora u Srbiji: "Ambasadori su ovde radi zaštite i unapređenja interesa svojih zemalja i građana, a ne da biju naše bitke. Mislim da su videli i u svoje glavne gradove javili da je ovo zemlja sve otvorenije diktature…"
Prvi čovek PSG je komentarisao i kupovinu glasova na izborima i rekao su neke krivične prijave već podneli, a da će mnoštvo još podneti, ali da tužilaštvo ima šansu da se probudi iz hipnoze i učini ono zbog čega postoji.
On je dodao i da su "neke političke opcije smatrale da ne treba biti Beograđanin da bi se glasalo na beogradskim izborima i otud autobusi sa glasačima u našem glavnom gradu". Šešelj priznao da je "pukao", snimak pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Emisija "Forum" u produkciji Narodne televizije i portala Pravda. Glumica Anita Stojadinović priča o svojoj karijeri, rijaliti programima i otkriva svoju predivnu životnu priču.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA