Najnovije

SUTRA SE PONAVLJAJU IZBORI: Dverima fali samo 80 glasova za cenzus, SNS ostaje bez mandata

Na biračkom mestu Vrbica u Aranđelovcu se ponavljaju lokalni izbori. Koaliciji "Izaberi Aranđelovac" koju čine Dveri i SNP Naši fali samo 80 glasova da pređu cenzus uđu u lokalni parlament.

Konderencija Dveri (Foto: Jutjub)

Izbori u Vrbici si poništeni jer je u glasačkoj kutiji bilo 10 listića više od građana koji su glasali. Predsednik SNP Naši Ivan Ivanović da SNS već vrši pritisak na građane kako bi sprečili da u parlament uđe lista "Izaberi Aranđelovac" koju čine Dveri i SNP Naši. - Lično smo videli smo kako predsednik opštine Bojan Radović u radno vreme opštinskim audijem i sa opštinskim vozačem obilazi čitav kraj mesne kancelarije Vrbica gde će biti ponovljeni izbori, a zatim su do nas došle informacije da i drugi funkcioneri SNS-a obilaze građane i ucenjuju ih da glasaju za njih, ali i nude po 5000 dinara socijalne pomoći, asfaltiranje puteva i izradu kanalizacije. Po Ustavu i zakonima Srbije glasovi se ne mogu kupovati niti bilo ko može upadati građanima u dvorišta sa ukradenim biračkim spiskovima i primoravati ih da glasaju za njih. Od sutra ćemo tokom čitavog dana podnositi prijave protiv SNS aktivista i pozivati policiju. Vreme je da se ovom izbornom kriminalu stane na put - kaže Ivanović.

Ivan Ivanović, SNP Naši (Foto: Jutjub) Ukoliko lista "Izaberi Aranđelovac" pređe cenzus bez po jednog mandata ostaju SNS i koalicija Bolja Srbija-SRS. Prema rezultatima glasanja sa 39 biračkih mesta, bez sporne Vrbice, SNS je osvojio 26 odborničkih mandata, Bolja Srbija-SRS šest odbornika, SPS-JS će imati pet odbornika i po dva Grupa građana Radosav Švabić i koalicija oko Demokratske stranke.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Emisija "Forum" u produkciji portala Pravda i Narodne televizije - gost Anita Stojadinvić.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA