Najnovije

GUBITNIČKA POLITIKA: Zorana Mihajlović brutalno isprozivala Boška Obradovića i DS!

Potpredsednica Vlade Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), Zorana Mihajlović, poručila je da pokret Dveri i njihov lider Boško Obradović nastavljaju sa svojom "gubitničkom strategijom" da posle svakih izbora traže izgovor za ubedljiv poraz i lažno optužuju one koji su dobili najveće poverenje građana.

Zorana Mihajlović - Boško Obradović (Foto: JuTjub, Dveri)

Lider Dveri je ranije danas najavio da će tražiti formiranje anketnog odbora koji bi istražio okolnosti izbornog procesa u Beogradu, a ako vlast, kako je naveo, na to pristane i dokaže da nije bilo nikakve izborne krađe, predstavnici tog pokreta će podneti ostavke na svim funkcijama u stranci i parlamentu. "Pre godinu dana, kad je kao predsednički kandidat Obradović osvojio 1,9 miliona glasova manje od aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, slušali smo istu priču koju slušamo i danas, kad ponovo pokušava raznim trikovima da prikrije ubedljiv poraz svoje liste", navela je Zorana Mihajlović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima. Još jednom su, kaže Mihajlović, Obradović i Dveri pokazali da "nemaju program i viziju koju bi ponudili građanima Srbije, već se iznova vraćaju svojoj strategiji gubitnika koji krivicu za poraze, i to sve ubedljivije, traže u drugima", rekla je Mihajlovićeva. "Ali, već smo navikli od Obradovića, Đilasa, Jankovića, Jeremića, Šapića i ostalih gubitnika, koji brinu samo o svojim džepovima, da se bave izmišljenim zloupotrebama, dok u isto vreme priželjkuju da ne bude parlamentarnih izbora, jer u tom slučaju, na sreću građana Srbije, više ne bi bili u parlamentu", dodaje Mihajlovićeva.

Udarila i po svojim petooktobarskim saborcima

Sada visoki funkcioner SNS-a, a nekadašnja savetnica Miroslava Labusa i jedna od čelnih ljudi tadašnjeg "G-17+", Zorana Mihajlović, poručila je "predstavnicima opozicije" da ne kritikuju projekte koje nisu uspeli da realizuju dok su bili na vlasti. Ona je navela da svi koji sada kritikuju projekat Beogradske gondole, nisu uspeli da ga realizuju jer su se, dok su vršili vlast, "bavili sopstvenim bogaćenjem". - Dok su bili na vlasti, gondola između Kalemegdana i Ušća im je bila dobar projekat, ali ga nisu realizovali, jer su bili zainteresovani samo da napune džepove, rekla je potpredsednica Vlade reagujući na kritike Demokratske stranke Srbije. Sada kada je, kako kaže, obezbeđen novac da se projekat realizuje i da Beograđani lakše prelaze s jedne na drugu obalu reke - oni su protiv gondole. Kako je istakla, građani su na beogradskim izborima rekli šta misle "o onima koji menjaju mišljenje u zavisnosti od toga da li su vlast ili opozicija". - Građani su pružili poverenje ljudima koji vole Beograd, imaju rezultate i iskrenu nameru da realizuju projekte koji doprinose razvoju grada i boljem životu u prestonici, zaključila je Mihajlović. Kakav je hvalospev sebi i Draganu Đilasu sačinio Boris Tadić, pročitajte OVDE. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kad Zorana Mihajlović ne može da podnese da sluša Brnabićku kako hvali svoju nevladinu organizaciju:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA