Najnovije

Slobodari sa Marin Le Pen na istorijskom kongresu Nacionalnog fronta

Tročlana delegacija Narodnog slobodarskog pokreta u sastavu predsednik Miroslav Parović, generalni sekretar Marko Teslić i član predsedništva prof. Nenad Krstić tokom prethodnog vikenda boravila je u poseti Francuskoj, gde je imala niz privredno – političkih sastanaka sa visokim francuskim dužnosnicima.

Slobodari Sa Mari le Pen (Foto: Nsp)

Nakon posete Senatu Francuske gde ih je primio senator Sebastijan Meran(Sebastien Meurant), u društvu sa velikim francuskim i evropskim intelektualcem Erve Živenom (Herve Juvin) Slobodari su imali tu privilegiju i čast da se susretnu sa Marin Le Pen i prisustvuju istorijskom XVI kongresu Nacionalnog fronta, na kojem su usvojene programske izmene kojima se prilagođavaju novim okolnostima u Evropi, i kojom prilikom je nakon gotovo pola veka postojanja ova značajna politička snaga Francuske i Evrope promenila svoje ime – u Nacionalno okupljanje, kao korak ka značajno većem broju poslanika u Evropskom parlamentu, i konačnom preuzimanju vlasti u Francuskoj 2022.
- Kongresu se obratio i Stiv Benon (Stephen K. Bannon), bivši Trampov glavni savetnik, koji je zaključio da je istorija na strani običnih ljudi i da je vreme da se građanima vrati suverenitet, a sa kojim smo kao direktorom privredne regije Val’d Oase dogovorili aktivno učešće Francuza na predstojećem poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, kažu Slobodari koji su se na margini kongresa susreli sa penzionisanim pukovnikom Mijales Filipeom (Miailhes Philippe), koji je u svojoj bogatoj karijeri kao francuski oficir bio i komadant UMNIK-a na severu KiM gde je aktivno sarađivao sa pokojnim Oliverom Ivanovićem. Zanimljiv svedok jedne za nas Srbe slabo osvetljene epohe posle rata 1999.
- Na kongresu je prikazan i film o nedavno preminulom Edvardu Feranu (Édouard Ferrand) visokom funkcioneru Nacionalnog fronta u kojem je poklon ikona svete  Jelene Anžujske koju je odbio od nas Slobodara zauzela značajno mesto. Evropa bez NATO okrenuta ka Evroaziji i političkoj osovini Pariz – Berlin – Moskva, jeste politika oko koje mi Slobodari svesni dubinskih promena u Evropi se trudimo da za Srbe i Srbiju obezbedimo prijatelje za odbranu našeg državnog i nacionalnog interesa. I na tom putu ćemo, u Parizu, u Berlinu, u Moskvi, svuda gde postoji naš nacionalni interes, istrajati! poručili su Slobodari.
Pročitajte OVDE kako Aleksandar Vulin brani Srbiju i Rusiju od američkog generala?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miroslav Parović - Naš motiv je da sprečimo referendum za i protiv Vučića.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA