Najnovije

NIKOLA STANOEV: Zapad je Srbiji nametnuo sve najgore (VIDEO)

U trećem izdanju emisije "Forum" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i Narodne televizije gost je bio reper i novinar Nikola Stanoev. Stanoev, koji je završio Teološki fakultet, je govorio o urušenom sistemu vrednosti u Srbiji, zašto bira da peva o heroju NATO bombardovanja a ne o porocima, zašto nije moguće da se na televizijama sa nacionalnom frekvencijom čuje patriotska pesma i drugim aktuelnim temama.

Emisija "Forum" (Foto: Jutjub)

- Srpski mediji su pod pritiskom raznoraznih zapadnih sila koje ne vole da se srpska omladina podseća na nešto što se desilo 1999. godine - kaže Stanoev. Stanoev je do sada snimio pesmu o heroju pilotu Milenku Pavoloviću koji je poginuo u okršaju sa NATO agresorima, ali i o herojima sa karaule Košare. Stanoev se sada sprema pesmu o dečaku heroju Spomenku Gospiću.

U jednoj od svojih pesama on je žestoko kritikovao zapadni sistem. - Zapadni sistem je u Srbiji nametnuo sve najgore - kaže Stanoev i nastavlja: - Nama je zapad nametnuo sve vulgarno... Bilo bi dobro da nas nisu bombardovali, da nisu učestvovali u okupaciji Kosova i Metohije, da nam nisu hapsili heroje i terali ih u Hag... Da je postojala neka minimalna pravda prema Srbima, da nismo tretirani kao zemlju trećeg reda, onda bi možda i ja gledao drugačije na Zapad - kaže Stanoev. Aytor i voditelj emisije "Forum" je Marija Gojković. Pogledajte celu emisiju: Predhodnu emisiju "Forum" u kojoj je gostovala mlada glumica Anita Stojadinović pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/Narodna.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa policajcem koji je spasa dve devojčice da ne počine samoubistvo.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA