Najnovije

HAOS NA PREDIZBORNOJ DEBATI: Evo šta je Žirinovski rekao predstavnici "Građanske inicijative" pre nego što ga je polila vodom! (VIDEO)

Svađa između političara dogodila se tokom govora trećeg kandidata — Sergeja Baburina. Žirinovski je prekinuo nastup tokom vremena odvojenog za Baburina. Sobčakova mu je rekla da se smiri, nakon čega ju je lider LDPR-a nazvao „budalom“.

Valdimir Žirinovski (Foto: JuTjub)

Sobčakova ga je upitala kako to govori i rekla mu da se brine za njegovo zdravlje. - Ne treba dovoditi ulične devojke. To je sve odvratno. "Kuća 2" (rijaliti program) je razvrat. Neka ućuti, uzviknuo je Žirinovski. - Učesnici "Kuće 2" se ponašaju pristojnije od vas, odgovorila je Sobčakova. Žirinovski je uzvratio: - Ućuti, glupačo! Nemaš pameti, na šta je ona pitala: - Kako to sa mnom razgovarate?! - i polila ga vodom. - Idiotkinjo! Sklanjaj je odavde!, obratio se Žirinovski voditelju televizijske debate. - Ponašajte se pristojno. Koristim vaše metode, rekla je Sobčakova, nakon čega ju je Žirinovski nazvao "kurvom", "odvratnom kučkom" i "ludačom". Voditelj programa Vladimir Solovjov je nakon toga viknuo na lidera LDPR-a, pokušavši da smiri situaciju. Debata predsedničkih kandidata na televiziji „Rusija 1“ 28. februara bila je posvećena odbrambenim sposobnostima zemlje i vojske. U njoj su učestvovali Sergej Baburin (Ruski nacionalni savez), Pavel Grudinjin (Komunistička partija Ruske Federacije), Vladimir Žirinovski (Liberalno-demokratska partija Rusije), Ksenija Sobčak (Građanska inicijativa), Maksim Surajkin (Komunisti Rusije), Boris Titov (Partija rasta) i Grigorij Javlinski (Jabuka). A ko je Ksenija Sobčak, lider ruske "Građanske inicijative", možete da saznate OVDE. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Žirinovski daje telefonsku izjavu o Ratku Mladiću:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA