Najnovije

OČI U OČI SA SAMOUBICAMA: Kad policajac zaplače na dužnosti (VIDEO)

Portal Pravda je u saradnji sa Narodnom televizijom pokrenuo novu emisiju pod nazivom Forum. Emisija će se baviti aktuelnim društvenim temama i kulturom.

Autor emisije Marija Gojković i policajac Dejan Savić (Foto: Jutjub)

Prvi gost emisije Forum bio je policajac Dejan Savić, koga mnogi smatraju herojem. On je govorio o situacijama tokom terenskog rada i iskušenjima na koja policajci nalaze. Savić je u više navrata vodio pregovore sa osobama koje su želele da izvrše samoubistvo među kojima su bile i dve tinejdžerke i uspeo da ih spasi. Jedna od devojčica je presekla vene a druga želela da skoči sa zgrade. Savić objašnjava na koji način treba pomoći mladima i šta je sam osećao tokom tih situacija.

- Doneseni su neki zakoni  po kojima deca, po meni, imaju više prava. To je loše. To je neko izlobirao ko ne želi da se bavi svojom decom - smatra Stavić. Tokom emisije, Dejan Savić je naglasio važnost moralnih načela, ali i priznao da mu se desi da zaplače na ternu, kada se zatekne u određenim situacijama. Odrastajući sa sestrom, pored oca koji ih je sam vaspitavao istakao je važnost porodice. Autor i voditelj emisije je Marija Gojković,a emisiju možete pratiti svakoga četvrtka o 17 sati na sajtu internet  televizije www.narodna.tv. O predavanju ruskog filozofa Aleksandra Dugina na temu Četvrte političke teorije čitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA