Najnovije

ĐUKANOVIĆ: Očekujem pobedu u prvom krugu

Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, koji je prihvatio kandidaturu rukovodstva DPS za predsednika Crne Gore, rekao je da očekuje pobedu u prvom krugu.

Milo Đukanović (foto: Jutjub printskrin)

Đukanović je rekao da je počastvovan predlogom predsedništva Glavnog odbora stranke i jednoglasnom odlukom da on predstavlja partiju na izborima.
Kako je rekao, njegova lična orijentacija bila je drugačija. DPS je, kako je istakao, imao u vidu domaći i širi politički kontekst.
Mogla je, naveo je Đukanović, biti narušena krhka stabilnost i zamagljena evropska perspektiva. Jako je važno da Crna Gora nastavi da igra ulogu promotera evropskih integracija u regionu, istakao je Đukanović.
On je rekao da su prepuni optimizma i da imaju vremena za kampanju jer nisu novi politički subjekat i da nemaju nameru da se sa drugim kandidatima nadmeću na tradicionalni način.
Đukanović je ponovio da očekuje pobedu u prvom krugu i da će posle takve pobede biti u stanju da sa Vladom i sudskim sistemom nastavi da unapređuje demokratske procese.
Na konferenciji za medije novinarima nije bilo dozvoljeno postavljanje pitanja.
Kako je sirijska vojska odbila fanatični napad džihadista u Deir ez Zoru pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Vjesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA