Najnovije

PROGNOZIRA ILI NAJAVLJUJE? Zaharčenko: Na teritoriji Ukrajine će se pojaviti još jedna narodna republika! Evo gde će biti stvorena

Predsednik Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko izvavio je da Ukrajinu čekaju velike promene na političkom planu i stvaranje još jedne narodne republike.

Zaharčenko (Foto: Ministarstvo odbrane DNR)

Zaharčenko je rekao za medije da je vrlo moguće stvaranje Harkovske Narodne Republike. On je tokom susreta sa studentima kazao da se ustanici (vojska DNR i LNR - prim. red.) ne bore protiv naroda Ukrajine, već protiv dela stanovnika koji su zaraženi ''virusom nacizma i fašizma'' i dodao je da među ustanicima ima mnogo ljudi iz raznih oblasti Ukrajine - Hersonske, Nikolajevske, Harkovske, Dnjepropetrovske, Zaporoške, a takođe ima i boraca iz Kijeva, Lavova, Užgoroda i Vinice. Prema njegovim rečima, politička situacija u Ukrajini liči na ''zategnutu strunu'', i kao takva će dovesti do stvaranja novih narodnih republika. ''Nema ničega lošeg u stvaranju te Harkovske Narodne Republike. Zašto netreba ići putem koji se izgradio posle raspada SSSR kada je stvoreno mnoštvo različitih nezavisnih država? Modela ustvari ima više nego dovoljno'', rekao je Zaharčenko. On je dodao da je DNR spremna da gradi odnose sa Ukrajinom bez obzira na promene koje se tamo dešavaju. Kako su se Amerikanci zaglavili u ledu kada su hteli da ''gađaju'' Rusiju, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Likvidacija HNR 2014. godine
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA