Najnovije

OVAKO SU TERORISTI AIN TARME NATERANI NA PREDAJU: 4. divizija SAA osvojila nekoliko zgrada a u jednoj je bio teroristički...

Teroristi Falak al Rahman grupe juče su zatražili pregovore o predaji u Ain Tarmi u Istočnoj Guti. Konačni dogovor o njihovoj evakuaciji trebao bi da bude postignut danas, ali njihovoj odluci da prekinu otpor predhodili su jučerašnji dramatični trenutci na frontu.

Borbe u Ain Tarmi (Foto: Jutjub)

Naime, osim što su u jučerašnjim borbama uspeli da oslobode polje i farme ispred ovog predgrađa Damaska, vojnici 4. divizije SAA uspeli su da zauzmu i nekoliko zgrada u samom naselju. Među njima oslobođena je i zgrada u kojoj se nalazio komandni centar i oprema za komunikaciju Falak Al Rahman brigade. SAA je zatim uništila tunel koji su teroristi koristili za komunikaciju nakon čega su oni shvatili da je svaki dalji otpor uzaludan. Pravda je juče objavila snimak uništenja tunela koji možete vidtei OVDE. Lansiranje rakete Huta na naftnu rafineriju u Saudijskoj Arabiji pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruska vojna policija nadgleda sprovođenje sporazuma sa teroristima u Harasti.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA