Najnovije

SKOT OSTAJE SKOT: Evo kako je odreagovao na sam pomen godišnjice zločinačke agresije na Srbiju!

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot nije želeo da na godišnjicu bombardovanja priča o tome "da li će rane između SAD i Srbije ikada zarasti".

Skot ne bi o bombardovanju... (Ilustracija: Pravda)

Skot je nakon dodele Virtus nagrada Trag fondacije u Beogradu rekao novinarima da ne želi da govori o učešću SAD u NATO bombardovanju. Na pitanje novinara da li misli da će ikada rane zarasti između Sjedinjenih Država i Srbije, Skot je ponovio: "Danas o tome neću govoriti". Danas se navršava 19 godina od početka NATO bombardovanja. Napadi iz vazdukha i krstarećim raketama, kao i pritisak na južnu srpsku granicu trajali su 78 dana, a ukupan broj žrtava nikada nije utvrđen. Ipak, procenuje se da je tokom tih 78 dana bombardovanja poginulo između 1.200 i 2.500 ljudi, dok je ukupna materijalna šteta procenjena na više desetina milijardi dolara. Skot bi verovatno više voleo da se u Srbiji, na godišnjicu početka zločinačke agresije, odigrava stravična represija koja je danas zabeležena u Crnoj Gori,  čemu više možete da saznate OVDE. Izvor: Tanjug, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je na RTS-u objavljen početak zločinačke agresije koja će na Srbiju ostaviti posledice u narednih nekoliko milenijuma:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA