Najnovije

HITNA REAKCIJA MOSKVE: Proteraćemo 60 Amerikanaca!

Moskva će proterati najmanje 60 članova osoblja američkih diplomatskih misija u Rusiji, kao odgovor na odluku Vašingtona da protera ruske diplomate, javio je Rojters, pozivajući se na RIA Novosti.

Moskva (Foto: RIA Novosti)

Izjavu ruskoj novinskoj agenciji dao je poslanik gornjeg doma ruskog parlamenta Vladimir DŽabarov, inače, zamenik predsedavajućeg Odbora za međunarodne poslove. Ruski vladini zvaničici još se nisu oglasili, preneo je Rojters.
Američki predsednik Donald Tramp naložio je ranije danas da se iz SAD protera 60 ruskih diplomata, kao i da se zatvori ruski konzulat u Sijetlu, zbog slučaja Skripalj. Pozivajući se na istaknute zvaničnike Trampove administracije, AP prenosi da je među njima i 12 špijuna za koje SAD veruju da koriste dipolomatski status u ruskoj misiji u Ujedinjenim nacijama kao paravan.
Oni navode da konzulat u Sijetlu "predmet zabrinutosti kontraobavještajne službe" zbog toga što se nalazi blizu američke pomorske baze. Šta bi bilo kad bi se Britanija pridružila Rusiji, saznajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Amerika  proteruje 60 ruskih diplomata
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA