Najnovije

Dođite na Vitez Fest 2018, upoznajte tradiciju!

Manifestacija Nedelja viteštva (26.03. – 30.04.) u okviru koje se realizuju stručna istorijska predavanja, projekcije filmova, otpočeće Gala koncertom otvaranja sa stranim gostima i domaćim gostima (30.03.), kao i VITEZ FEST-om 2018, koji se tradicionalno održava na Beogradskoj tvrđavi na praznike Vrbicu i Cveti, 31. marta i 01. aprila.

Vitez fest (Foto: Promo)

“Vitez Fest 2018” se organizuje sa podrškom Grada Beograda, i u saradnji sa Beogradskom tvrđavom, Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Beograda, a sa blagoslovom NJegove Svetosti Patrijarha srpskog Irineja, pod pokroviteljstvom NJ.K.V. Kneginje Linde Karađorđević.
Festival se održava od 2004. godine, a pod ovim imenom petu godinu za redom na Beogradskoj tvrđavi.
Festival je namenjen prvenstveno deci, roditeljima i turistima, ali i svim ljudima koji teže viteškom duhu, plemenitosti i vrlinama. Festival ima međunarodni karakter, te se očekuju i mnogi vitezovi iz inostranstva. Pripremljen je bogat kulturni, muzički, obrazovni, sportski i duhovni program koji broji preko dve hiljade učesnika. U susret festivalu, na kapijama Beogradske tvrđave, prethodnog vikenda, je bila postavljena i viteška straža.
Pročitajte OVDE koga to Rade Šerbedžija nije želeo da glumi i zašto?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA