Najnovije

NJEGOVOG BRATA BLIZANCA SU UKRALI IZ PORODILIŠTA I PRODALI ŠIPTARIMA: Treba uhapsiti sve, od matičara do ministara (VIDEO)

Gost emisije "Forum", koju realizuju portal Pravda i Narodna televizija, bio je Ivan Miljković aktivista protiv krađe beba.

Forum (Foto: Jutjub)

Miljković je postao poznat javnosti nakon što je objavio da je pronašao svog brata vlizanca koji je ukraden posle porađaja, porodici je rečeno da je preminuo, a zatim prodat šiptarskoj porodici na Kosovu i Metohiji. On je rekao da su u krađe beba bili umešani od zaposlenih u bolnicama do političara i ministara u Vladi. On kaže da bi se istina lako saznala kada bi svi odgovorni bili privedeni u policiju i ispitani. Miljković u emisiji govori o sumnjama sa kojima je živela njegova pordica o pronalasku brata. Autor i voditelj emisije je Marija Gojković. Pogledajte šokantnu ispovest Ivana Miljkovića: Emisiju "Forum" u kojoj dr Slobodan Savić govori o najtežim slučajevima ubistva sa kojima se sretao tokom obdukcija pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako zapad urušava sistem vrednosti u Srbiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA