Najnovije

STANOVNICI NASELJA KOD RAKE USTALI PROTIV AMERIČKIH SLUGA: Bunt starosedelaca

Lokalni stanovnici iz naselja u blizini Rake ustali su protiv oružanih jedinica koje su pod kontrolom SAD, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.

Raka (Foto: Jutjub)

Starosadelačko arapsko stanovništvo naselja u blizini Rake podvrgnuto je represiji, kažnjavanju i prinudnoj mobilizaciji, rečeno je u ruskom generalštabu. ''25. marta u reonu naselja El Mansura , koje se nalazi 25 kilometara jugozapadno od grada Rake, započet je ustanak starosedelačkog arapskog stanovništva protiv represijeod strane formacija koje su pod kontrolom SAD'', izjavio je general-pukovnik Sergej Rudskoj. Ranije je saopšteno da je situacija u Raki kritična i da se svakodnevne više od dve desetine sirijaca raznose na minama ili granatama. Rusko ministarstvo odbrane tvrdi da je potrebno hitno rešavanje situacije u Raki i okolini. Kako je Irak okrenuo leđa Americi, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Američka koalicija je pretvorila bogatu Raku u smetlište
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA